10 признака, че ТЯ ти изневерява

52140
10 признака, че ТЯ ти изневерява

Мъжете и жените непрекъснато спорят кой от двата пола изневерява повече. Истината е, че полът няма значение, а самият човек. Има някои признаци, по които можеш да познаеш дали тя ти изневерява.

10. Държи се отбранително и параноично

Тя се страхува, че ще я хванеш, дори когато изобщо не си в час за нейната изневяра.  Заеква и се тревожи, дори когато й задаваш съвсем невинен въпрос. Някои телефонни обаждания приема веднага и се държи странно, докато говори, а на други напълно избягва да отговаря. Това поведение може би ще те накара да се разтревожиш за здравето й, докато не осъзнаеш, че се чувства чудесно – просто получава допълнителна доза протеин.

9. Прекъсва контактите ти със семейството й

Нейното семейство се е превърнало в това, което е: Нейното семейство. Причината може да е, защото допълнителната бариера, може да улесни евентуалната раздяла или пък използва семейството си, за да се прикрива. Роднините й може да не са наясно какво се случва, точно колкото и ти, и е твърде вероятно да не подкрепят действията й. Каквито и да се мотивите й, ако откриеш, че всъщност липсва от семейните събирания, на които е обявила, че трябва да присъства, значи се случва нещо.

8. Впечатлена е от новия си колега

Ако жена ти в един момент е говорила непрекъснато за новият си колега, познат или приятел затова, че е много приятен и свестен човек, и внезапно спре да го споменава, най-вероятно изневярата вече е започнала или е в процес на осъществяване. Този симпатичен мъж, който толкова я е впечатлил, не може просто така да се изпари във Вселената, нали? Всъщност той е изчезнал само от твоята вселена, защото вече се е превърнал в център на нейната. Ако забележиш дори и най-леката форма на привързаност на жена ти към друг мъж, алармата трябва да се задейства – жените просто не правят така. Единствената причина да не я подозираш в такава ситуация е, ако мъжът е роднина или стар приятел.

7. Остава до късно на работа

Повечето жени, които решават да изневерят, го правят на работното си място. Така че, освен ако не е повишена наскоро, трябва да завърши много важен проект или просто е в средата на много напрегнат период, ангажираността в работата й не трябва да се променя особено. Ако внезапно започне да прекарва повече време на работа, твърде вероятно е това допълнително време да се плаща от някой друг мъж.

6. Грижи се за фигурата си

Жена ти внезапно започва редовно да ходи на фитнес, да се храни здравословно, да следи фигурата си и да се опитва да влезе във форма, дори и ако става дума само за 2 килограма. Все пак възможно е просто да се опитва да живее по-здравословно и да подобри начина си на живот, или пък прави всичко това заради теб? Просто трябва да следиш дали очаква твоето одобрение, дали го цени или пък вече виси на клона на друга маймуна.

5. Обновява си гардероба

Жена ти сменя любимите си дрехи с други в напълно различен стил. Започва да цени  марковото бельо, а  косата й изглежда винаги страхотно. Тя може би ти изневерява, но ето едно предупреждение за параноиците: ако има нова работа или просто се налага да общува в нов социален кръг, тя най-вероятно  не ти изневерява. Ако прави всичко това заради теб, размърдай се, обърни й внимание, направи й комплимент, защото тя не ти изневерява. Или поне все още.

15 факта за изневярата: 60% от любовните афери почвали на работното място

Изневярата може да унищожи връзката за миг, както и да остави дълбоки белези в съзнанието на партньора. Тя заинтригува учените, които с...

4. На практика нямаш сексуален живот

В миналото и двамата сте се държали в леглото като диви животни по време на размножителния им период, но сега единственото, което получаваш е гърба й, когато се опиташ да започнеш сексуалната игра. Тя или е изгубила  интерес към теб, което не е добре или е започнала да получава дажбата си на чужда хранилка, което пък съвсем не е добре. Време е да си поговорите и в двата случая.

3. Разбираш, че те лъже

Хващането в лъжа е важен знак затова, че ти изневерява или най-малкото, че не е искрена с теб. Когато откриеш, че човекът, на който си се доверил напълно, те лъже, със сигурност ще изпиташ гняв, безсилие, яд, тъга. Имай предвид, че който е готов да излъже веднъж, би го направил отново.

2. Вече не те критикува

В доброто старо време на нея й пукаше за теб, какво правиш, какво казваш, как се държиш. Но сега май за нея няма значение дали си жив или мъртъв, нито пък се стреми да променя навиците ти и поведението ти. Може да се е примира или отказала да те променя, което една влюбена жена, никога не прави, или пък е намерила някой друг, който не притежава твоите грехове и лоши качества.


1. Не се карате

Колкото и странно да звучи, когато един човек спре да обича, спира и да се интересува какво се случва в живота му с другия. Нищо не го дразни, за нищо не иска сметка и всичко е спокойно... толкова спокойно, че дори скучно. Във връзка, в която липсва страст и любов, липсват и онези малки караници, които доказват, че връзката все още е жива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com