10-те най-желани секс фантазии при мъжете

83763
10-те най-желани секс фантазии при мъжете

Разнообразието в една връзка е толкова важно, колкото и уважението между партньорите. Никога не бива да оставяме еднообразието да надделее. Мъжете обичат да бъдат изненадвани, а това са 10 от най-желаните изненади, които бихте могли да им направите...

№ 10 Старомодната игра на роли
Мъжете мечтаят да прелъстят невинна девственица, а ученичката е съвършената фантазия. Жените пък мечтаят за мъж в униформа, може би пожарникар или полицай, които пък от своя страна са израз на сила. Тази игра на роли позволява да се въплъщаваме в друг образ, като по този начин преодоляваме притеснението от нещата, които не харесваме у себе си.

№ 9 Кой не си е мечтал за флирт с шефа?
По-голяма част от живота ни минава в работа, а тази фантазия смесва работата с удоволствието. Като в повечето фантазии, тя е комбинация от власт и мъничко похот.

№ 8 Подчинението
Малко мъже и жени фантазират за изнасилване. Подобни фантазии са свързани със сила, с някой, който ви привлича неудържимо, някой, чиято енергия просто ви помита. В такъв сценарий вие не правите нищо. Според д-р Майкъл Бадър подобни фантазии имат жени, които са смятани за независими. Тези жени се страхуват да не наранят мъжете, затова си представят мъже, на които не им пука за тях.

№ 7 Фетишисткото желание за кросдресиг
Фетишът на кросдресинга е реалност за хиляди мъже. За някои няма нищо по-хубаво от усещането да обуят чорапогащник. Цялото това желание е породено от любопитството към противоположния пол.

№ 6 "Секс във въздуха"
Фантазията е свързана с дръзка постъпка, при която могат да ви хванат. Това е забраненият плод. Много е вълнуващо и възбуждащо да знаеш, че вършиш нещо нередно и то във въздуха на хиляди километри от земята.

№ 5 Садомазохизъм
Според специалистите той е част от секса. Фантазията да доминираш или да се подчиняваш е особено възбуждаща. Садомазохистичните фантазии са свързани с власт. Посредством тях хората влизат в досег със сексуалната си енергия.

№ 4 Ексхибиционизъм
За ексхибиционистите е възможна възбудата от това да се държиш предизвикателно. Самата фантазия е възбуждаща, защото хората могат да демонстрират своята сексуалност и да предизвикат възмущение или възхищение у другите.

№ 3 Хомосексуалността

Тук момичетата се срещат с момичета, а момчетата с момчета. Хомусексуалните фантазии са популярни от години. Д-р Майкъл Бадър казва, че "удоволствието да бъдеш с друг мъж идва от облекчението, че не трябва да задоволяваш някой, който не може да бъде задоволен." При жените, според Уенди Молц, желанието идва от красотата. Мисленето за други жени се проявява като върховен израз на женствеността. Хомосексуализмът е любима фантазия за всички, които участват в него.

№ 2 Воайорството
Воайорството е любимо на много хора. Тези фантазии създават една безопасна територия.

№ 1 Тройката
Мъж с две жени или жена с двама мъже. В случая трима никога не са в повече. Мъжете винаги са били страстни почитатели на тройката. Звучи елементарно, но така забавлението е двойно.

1. Секс с няколко жени Това е най-популярната сексуална фантазия сред мъжете. В живота им подобни сцени са нахлували в съзнанието им най-малкото веднаж (а по-скоро многократно). И макар че в реалния живот груповият секс по формулата М+Ж+Ж (с подвидове + още и още Ж) не е толкова добър, колкото изглежда, като фантазия той е непоклатим от първото място на касацията. 2. Отстъпване на инициативата От мъже се очаква да поемата инициативата, но в сексуалните си представи те предпочитат точно обратните действия – да преотстъпят инициативата на партньорката. Сцените варират от най-обикновен мързел в леглото до изнасилване, извършено от страна на слабия пол. 3. Наблюдение Ширещото се мнение, че по своята природа мъжете са воайори намира потвърждение и във фантазиите им. Наблюдаване на мастурбираща жена или съвокупляваща се двойка са любими въображаеми сцени на огромна група мъже. Това изобщо не бива да ви чудва, като се отчете популярността на порното. 4. Смяната на терена Секс и интимност на много нестандартни места като тропически плаж нощем, върху капака на колата, в кухнята или в пролетен парк, окъпан от слънчеви лъчи завладяват фантазиите на мъжете. 5. Еротични одежди Облеклата на медицинска сестра или ученичка, кожени тоалети или строги делови костюми са само малка част от одеждите, с които жените гастролират в сексуалните мисли на мъжете. 6. Специалният секс Фелациото в изпълнение на жената и аналният секс са изключително популярни в мъжкото подсъзнание. Разликата със "конвенционалния секс", а също отпадането на табутата при такива действия са особено съблазнителни за мнозина мъже. 7. Оралното обладаване Когато работата опира до фантазии за специфични сексуални действия, една от най-популярните сцени в мъжкото съзнание е оралното обладаване на партньорката. Мисълта, че той й доставя удоволствие заедно с възбудата от аромата на женското лоно правят тази фантазия невероятно възбуждаща за повечето мъже. 8.Разликата в годините Понякога това е просто въпрос на вкус, понякога е желание да имаш нещо, което нямаш, а друг път е просто носталгия. Така или иначе мъжете честичко си представят жени, чиято възраст рядко контрастира с тяхната. 18-годишни жадуват за 40-годишни дами, а 60-годишни дядковци за 18-годишни девици. 9. Под наблюдение Съчетанието на табуто с въвличането на други трайно присъства във въжделенията на немалко мъже. Забраненият плод винаги е сладък, особено в секса. А когато към това се добави и шансът да демонстрираш на света сексуалната си мощ, въобръжението на силния пол е нажежава до червено. 10. Преотстъпване на партньорката Причините за тази фантазия са най-разнообразни. Не липсват мъже, които се кефят при мисълта, че дамата им ще получи такова физическо удоволствие, което е невъзможно при съвокупление само с един мъж. Други акцентират на момента на самоунижението. Трети пък се възбуждат от възможността да доминират над жената, която да им се подчинява.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/10te-najpopulyarni-seks-fantazii-na-muzhete.36196.html

Какво разкрива любимата му секс поза за характера му?

Всеки мъж си, както и всяка жена си имат любима секс поза, която им носи най-силно удоволствие. Позите могат да разкрият немалко неща...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com