12 неща, за които двойките се карат най-често

19030
12 неща, за които двойките се карат най-често

1. Секс

Нека си го кажем, двойките спорят за секс. Когато той е в настроение, тя предпочита да чете книга, вместо да се отдаде на удоволствия през нощта. На сутринта пък копнее за малко нежност и страст.

Разрешението на проблема е, да намерите най-удачното време за двама ви. Например, когато той се прибере от работа или един час, след като тя се е събудила и е готова за сутришната си доза удоволствие.

2. Политика

Ето защо правим случаен секс

Дисбалансът в дейността на двете части на мозъка води до пристрастяване към алкохол, сексуална зависимост и склонност към случаен сек...

Политическите възгледи пораждат много спорове между двойките. За да се справите с проблема установете трайни правила по темата. Разговаряйте помежду си, до колко важна е тя в живота ви. Постарайте се да вникнете във възгледите на партньора си и тактично изразете своето мнение. Често нашите пристрастия се разминават, но приемането е ключова стъпка към толерантното общуване.

3. Пари

Парите са причина номер едно за влошаване на взаимоотношенията между партньори. Решете проблема като намерите златната среда на баланса. Този, който харчи повече може да ограничи разходите си, а по-стиснатият от двамата би могъл да развърже малко кесията.

4. Деца

Семейните двойки често спорят относно отглеждането на децата. Трябва да си изработите добре обмислен план на разходите, детайлите по възпитанието и да се придържате стриктно към него.

Най-добрата ЗОДИЯ в леглото е....

Зодиите говорят много за това какви сме, какъв характер имаме и как се справяме в любовта. Една е зодията, която се смята, че е най-доб...

5. Стрес

Стресът може да предизвика натрупване на експлозивни спорове между двойките. Предотвратяването на този проблем може да стане като заедно разучите и практикувате техники за намаляване на стреса. Дълги разходки в парка, методи за отпускащо дишане и медитация.

6. Ревност

Толкова е лесно да се предизвика ревност в една връзка. Комуникацията е вратата към успеха при двойки с подобен проблем. Изберете подходящо време, когато и двамата сте напълно спокойни и говорете.

7. Домакинската работа

9 знака, че сте намерили вашата сродна душа

Как да разберете, че сте намерили Единствения? Ще се опитаме да ви помогнем, като ви представим 9 признака, че ТОЙ е вашата сродна душа...

Тя има чувството, че върши всичко в къщи, той е убеден, че прави повече от достатъчно. Излезте на приятна разходка, на по чаша кафе и направете списък със задълженията на всеки поотделно.

8. Работа

Споровете за работа възникват, когато единият от двамата партньори има усещането, че другият работи твърде много. Най-доброто време за разговор по темата е след тиха и приятна вечеря. Не забравяйте, че причината другият да работи толкова много, е желанието му да се грижи за вас.

9. Роднините

Чести спорове възникват при посещения на родителите. Колко време да прекарвате с тях, колко дълъг да е престоят им в дома ви. И тук решението е добре премислен план. Дати за посещение, дни за обаждане.

Как да познаете, че на една жена ѝ трябва СЕКС

Има много признаци, които показват, че жената просто копнее за мъжко внимание и че дълго не е правила секс. Ако поне малко се загледат...

10. Личното време

Тя иска да прекара шест часа в пазаруване, докато той смята, че е прекалено дълго. Не би могъл да изкара толкова време гледайки децата.

Поставете балансиран лимит на времето, разпределен поравно за двама ви.

11. Традициите

Тя иска живо дърво, той смята за по- удачна изкуствената елха. Той иска да празнуват навън с приятели, тя предпочита да сготви за семейството и да прекарат празника в спокойствието на домашния уют.

Какви любовници сте според зодията

Зодиите разкриват голяма част от това какви сме, как се справяме в дадени ситуации и какви сме в различни области от живота. Жените пон...

Решете проблема, като поговорите за това, на кой от празниците държите най-много. Вашият любим планирайте според желанията си, и съответно съобразете се с вижданията на партньора ви относно неговият предпочитан.

12. Ваканциите

Споровете по отношение на ваканциите създават разцепление в иначе стабилните взаимоотношения на доста двойки.

Проучване показва, че жените предпочитат да прекарват ваканциите си далеч от сивото ежедневие, докато мъжете са склонни да се отдават на добре познати занимания.

Решете проблема компромисно или почивайте поотделно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com