13 брутални затворнически истории

36300
13 брутални затворнически истории

Всички хора обичат да разказват истории от своя живот, свързани с интересни места, на които са били. Рядко обаче може да чуете затворнически спомени. Затова днес ще ви представим 13 разказа на бивши затворници, надзиратели или близки на лишени от свобода, които вероятно ще ви озадачат.

1. Братовчед ми наскоро излезе от панделата. Разказа ни, че най-странното нещо, което му се е случило, е когато веднъж по време на обяда един нарочно се надвесил от парапета на третия етаж, паднал, счупил си врата и след няколко гърча умрял. Всички го погледнали, някой промърморил, че „Е гадно“, а после всички продължили да се хранят.

2. Бях в затвора и гледах новините. Говореха за някакъв, който наръгал две деца. Същият стоеше до мен. Спогледахме се и не си казахме нито дума.

3. Имам приятелка психоложка, която работи в затвор за наркомани. Най-шантавото нещо, което е виждала, е когато дойде нов затворник, останалите зависими започват да му ближат раните, защото част от наркотиците, които се поемат, излизат през кожата.

4. Един ден в радиото се обади някакъв завторник. Разказа, че веднъж им пуснали да гледат хорър филм. Когато убиецът се промъкнал зад жертвата си и ѝ прерязал гърлото, мъжът до него се възмутил и казал: „Ама тези неща изобщо не се случват по този начин!“

5. Мой приятел работи в затворническа болница. Преди време им изпращат завторник, когото надзирателите са видели да гълта балон с хероин. Започват да го чакат да го изхвърли в тоалетната по естествен път. Когато това се случва, затворникът бърка в лайното си и поглъща отново балона. Така че всички отново започват да го чакат, но този път го наблюдават по-внимателно. Когато пак отива до тоалетната, се сбива с лекарите и изяжда балона за трети път. Нямам представа какво точно се е опитвал да постигне, но балонът замалко не се е спукал в стомаха му, което е щяло да го убие.

Освободиха мафиот, бил алергичен към затвора

Джулияно Лампада бил задържан през 2011 г. и осъден на над 14 г. затвор заради връзки с мафията. След 7 месеца престой в затвора и за...

6. Брат ми беше в затвора и спеше на първия етаж на двуетажно легло. Мъжът над него една нощ се самоубил, а брат ми се събудил от капещата върху лицето му кръв.

7. Братовчед ми ми разказа ужасяваща история, която никога няма да забравя. Един от затворници бил ХИВ позитивен. Мажел с кръвта си стрели, които изработвал от вестници, и после ги мятал по надзирателите.

8. Брат ми беше надзирател. Той ми разказа за луд затворник, който непрекъснато поглъщал опасни предмети. Почти всяка седмица влизал в болницата, където му отваряли стомаха, за да вадят погълнатото. В един момент хирурзите поставили специален цип, с който да отварят стомаха му при операциите. Държали лудия вързан, но една нощ той се освободил и отворил ципа. Сутринта го намерили да си играе с червата си.

9. Бях в затвор в Азербайджан. Най-ненормалното там бяха цените за секс. Хората са много бедни, а някои умират от глад, така че са готови на всичко за храна. Например ръчно оправяне струва 1 долар, сви*ката е 5 долара. Веднъж на един тип му предложиха 10 долара за секс, но той отказа. Послед добавиха и термос. И той се съгласи заради термоса.

10. Когато за първи път влезеш в затвор в Русия, главният идва при теб и те пита: „Какво предпочиташ – да останеш без едно око или да го поемеш отзад?“. Ясно е, че повечето избират аналния секс, което автоматично ги прави хомосексуалисти. Но в руските затвори никой не обича гейовете. И в двата случая обаче ще ви пребият жестоко, освен ако не сте наистина добри в ръкопашния бой.

Сериен убиец от Харманли осъди държавата

Серийният убиец от Харманли Митко Харакчиев, осъден на доживотен затвор без замяна, ще получи 3800 лв обезщетение, защото бил мюсюлмани...

11. Работех в затвор, в който лежеше известен педофил. Един ден трябваше да го съпроводя до болницата заради силните му стомашни болки. С очите си видях рентегна, който ясно показа, че другите затворници са му завряли буркан в задника.

12. Работех в затвор за хора с психични заболявания. Никога няма да забравя един от затворниците, който си беше направил маска за лице от собствените си фекалии.

13. Бащата на мой приятел е надзирател. Един ден обхождал първия етаж за проверка, когато от втория един затворник се метнал с увити чаршафи около врата. Оказало се, че е завързал твърде много чаршафи и се забил директно на земята. Всички затворници избухнали в смях.

 

източник: lifebg.net

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com