1/3 от женените мислят, че са с грешния партньор

32959
1/3 от женените мислят, че са с грешния партньор
Снимка: Thinkstock/Guliver

Една трета от хората вярват, че са сключили брак с погрешен партньор, съобщи в. "Метро", позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 1500 семейни британци по поръчка на сайта за запознанства Illicit Encounters.

Близо 34% процента от участниците в допитването признават, че са подлагали под съмнение решението си да минат под венчило. Причината за това в близо една трета от случаите е заради убеждението им, че са сключили брак с погрешния партньор.

Актьорът Джереми Ренър се е оженил за приятелката си

Актьорът Джереми Ренър, познат от хитови филми като "Отмъстителите" и "Американската схема", се е оженил за приятелката си Сони Паченко...

Оказва се обаче, че новината не е съвсем лоша - дори и да се съмнявали в избора си, близо 63 процента от анкетираните са споделили, че никога не са изневерявали на половинките си и не биха го сторили и занапред.

За кръшкачите също има добра новина - около 60 процента от участниците в допитването са отговорили, че не биха прекратили незабавно връзката си, ако партньорът им е изневерил.

Анкетата търси отговор и на вечния въпрос какво всъщност е изневярата. Интересното е, че докато за една четвърт от участниците под 25 години кръшкане е посещението на стриптийз клуб, според една трета от хората над 55 години дори целувката не е изневяра.

"Най-изненадващото в настоящото проучване е разликата между поколенията в нагласата към верността - оказва, че по-младите я ценят по-високо, отколкото техните родители", казва Майк Тейлър,говорител на сайта, поръчал проучването.

Щастието в брака зависи от това на жената

Психолозите отдавна се опитват да открият ключа към семейното щастие и изглежда накрая – успяха. Според американски учени, колкот...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com