14 причини да мразим Деня на влюбените

6519
14 причини да мразим Деня на влюбените
Снимка: iStock/Guliver

Как изобщо някой би могъл да обича Св. Валентин? Този празник е толкова глупав, досаден и дразнещ! И няма никаквo значение дали сте обвързани, или необвързани, за да го мразите. Ето 14 причини за това:

1. Розите

Какво искат в САЩ за Деня на влюбените - нещо по-земно

Продажбите на шоколад, бонбони и сладки изделия за Свети Валентин, който се отбелязва на 14 февруари, ще се увеличат през тази година с...

Има ли нещо по-изтъркано от дузина червени рози с дълги дръжки, доставени от куриер, особено в офиса? Те са толкова неудобни за носене вкъщи, а розите са толкова неоригинални. Ако искаш да си романтичен, изпрати ми дузина тигрови лилии на 18 март. Какво има на 18 март, ще попиташ. НИЩО! И точно в това е номерът.

2. Шоколадът

Ясно е, че не си ме слушал, когато ти казах за новогодишното си решение да започна да се храня здравословно. Защо се опитваш да саботираш талията ми? Не разбираш ли, че лятото е само след 4 месеца? Знаеш, че нямам воля и това е просто грубо от твоя страна.

3. Скъпата вечеря

Подходящ подарък за 14-ти февруари според ЗОДИЯТА

Най-трудно се избира подарък за мъжете, особено за Деня на влюбените. От какво точно има нужда един мъж в ден, който дори не харесва? Т...

Защо? Та аз дори не обичам охлюви. Отвратителни са! Караш ме да се обличам и да излизам, само за да седя някъде, заобиколена от същите такива специално нагласени и сковани хора. Това не е романтично, гадно е. Бях си добре с пицата (така и така вече съсипа диетата ми).

4. Преструвките

Не може да си толкова сладък и мил днес, а утре да си пак същия задник. Престани да се преструваш, че си учтиво и внимателно човешко същество.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ПРИЧИНИ ТУК!

Подарък за Св. Валентин според зодията

Денят на влюбените вече е съвсем близо и сигурно имате планове как ще прекарате романтичния ден. А избрахте ли вече с какво ще зарадват...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно