17-годишна украинка е новото живо Барби (СНИМКИ)

48550
17-годишна украинка е новото живо Барби (СНИМКИ)

Украинската ученичка Лолита Ричи, която временно живее в Туркменистан, прилича досущ на кукла Барби. Момичето твърди, че видът ѝ е естествен – без пластична хирургия, диети или фотошоп. Това съобщи „Дейли мейл“.

Куклата Барби скоро ще може да говори

Любимата играчка на почти всички момиченца по света – куклата Барби съвсем скоро ще може да забавлява децата с още един свой та...

Лолита е висока 1,63 м, талията ѝ е 51 см и има пищен бюст. Кукленският поглед постига с контактни лещи. В интернет ученичката има много фенове. Тя твърди, че и на живо момчетата много я харесвали и постоянно ѝ се налагало да отказва поканите им за срещи. „Хората са ми казвали, че ми завиждат за хубавия външен вид“, уверява Лолита.

Майката на Лолита няма нищо против трансформациите и провокативните снимки на дъщеря си. Напротив, тя сама я и снимала, споделя жената.

Като малка Лолита е играела само с момчета и въобще не се е интересувала от кукли. Започнала да се издокарва, защото иска да изглежда идеално. Според нея това трябва да е стремежът на всички жени.

Куклата Барби ще има нови приятелки - сестрите Кардашиян

Барби - най-известната кукла в света, ще си има три нови приятелки - сестрите Кардашиян, предаде Ройтерс, позовавайки се на сп. "Ю Ес у...

Украинското барби има амбицията да стане психолог. Тя обаче иска да стане известна и с външния си вид. „Висока съм само 1.63 м и не мога да стана фотомодел.Мога обаче да стана известна с начина, по който изглеждам“, обясни украинката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com