1800 елфи и джуджета атакуват рекорд на Гинес в FUNtasy Ring Park

33764
1800 елфи и джуджета атакуват рекорд на Гинес в FUNtasy Ring Park

1800 eнтусиасти, маскирани като елфи и джуджета, ще опита да събере най-големият увеселителен парк на закрито на Балканите – FUNtasy Ring Park на 21 декември в 16:00 часа. Целта е да бъде подобрен рекорда на Гинес, който в момента се държи от Тайланд с 1762 участници.

Откраднаха елена Рудолф от Калифорния

В Калифорния откраднаха елена Рудолф. Фигура на елена с червен нос, който тегли шейната на Дядо Коледа, изчезнала от обичайното си мяст...

Организаторите ще осигурят шапки и аксесоари за всички малки и големи участници в инициативата. Тези, които дойдат облечени в червено и зелено или имат акцент в тези цветове плюс шапка на джудже, пък ще получат като награда 50% отстъпка от цените на всички атракциони в парка. Тя ще може да се използва от 21 до 24 декември 2014. Сред предлаганите забавления са истинска ледена пързалка, вело зона, въртележка, влакче, хай-тек пързалка, джунгла, трамплини, надуваеми замъци и др.

Всички кандидат-елфи и джуджета ще участват и в специална томбола с 21 награди – велосипед, детски играчки и безплатни входни билети за FUNtasy Ring Park и първия увеселителен парк за тийнейджъри и възрастни – Upper FUNtasy.

Според изискванията на Гинес, за да бъде подобрен рекорда трябва да се съберат над 1762 души маскирани като елфи и джуджета на едно място за поне 5 минути. Преброяването ще става по специална система с номерирани гривни, а събитието ще бъде удостоверено от нотариус , както и с фото и видео заснемане.

Дядо Коледа дойде в България

Много деца посрещнаха Дядо Коледа на летище София, където добрият старец и неговата Снежанка дойдоха с хеликоптер, предаде БГНЕС. Раз...

На 20 декември, ден преди поставянето на елфическия рекорд, центърът ще събере стотици деца за голямото коледно четене на Пощенска кутия за приказки с Гери Турийска. В него ще се включат популярни радио водещи и актьори, а музиката ще е от любимата на малки и големи Дивна. Началният час на партито е 11:00. Тогава ще бъдат изтеглени и 100 от хилядите писма на български деца до истинския Дядо Коледа, чиито желания ще бъдат сбъднати благодарение на FUNtasy Ring Park.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com