3 неща, които продуктивните хора правят в обедната си почивка

11438
3 неща, които продуктивните хора правят в обедната си почивка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Когато имате да се подготвяте за среща, за няколко проекта и да отговорите на множеството имейли, последното нещо, което искате е да станете от бюрото и да отиде на обяд. Но знаете ли, че всъщност оставенето залепени за екрана на монитора, всъщност пречи на работата ви?

Време е да обърнем внимание на най-успешните хора света. Те не седят тъжни на бюрото си, хапвайки своя обяд. Ето какво правят те, пише бизнес изданието „Бизнес Инсайдър“.

Интересни факти за тялото

До колко познавате тялото си? Ето няколко факти, за които дори не сте подозирали и може би ще ви накарат да промените начина си на живо...

1.Упражняват се. Съоснователят на Twitter Евън Уилямс има един съвет към хората, които искат да запазят своята ефективност по време на обедната си почивка. Отделяйте време за упражнения. Уилямс всъщност е голям фен на тренировките по време на най-малко продуктивния период през деня. За много хора това е точно обяд. Ако нямате време да отидете на фитнес, просто излезте навън на разходка.

2.Обядват с колегите си. Дали в някой ресторант, или в стаята за почивка разговорите с колегите са от голяма важност за вашата кариера. Не само ще се сближете с колгите си, но и ще получите представа за ролята им в компанията. Въпреки това не трябва да позволявате тези, с които обядвате да ви пречат за разширяването на бизнеса. Милиардерът Ричард Брансън веднъж използва обедната си почивка, за да излезе с най-големия си конкурент. След това двамата стават приятели.

3.Правят обедна дрямка. Ариана Хъфингтън е известна с това, че е привърженик на спането, не само в края на дългия работен ден. Използвайте обедната почивка, за да поспите малко. Независмо дали в стаята за почивка или в колата си. Дори само за 20 минути да затворите очите си, ще направите разлика в начина, по който функционирате до края на деня.

Едни от най-успешните хора не прекарват почивката си в кабинета. Защо трябва вие да го правите? Отидете на ресторант или на разходка, прекалено сте добри, за да седите тъжни на бюрото си.

12 начина, чрез които да станем по-уверени

Всички имаме едно желание – да бъдем по-привлекателни. Но какво трябва да направим, за да постигнем целта? За по-привлекателна въ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com