3-те зодии, които превръщат всяка връзка в истински кошмар

283437
3-те зодии, които превръщат всяка връзка в истински кошмар

В даден период от живота си всички имаме нужда от стабилен и сигурен партньор, с който ще живеем спокойно. Не искаме драми, не искаме ревност и не можем да търпим взаимоотношенията ни да са като на деца. Има две зодии с много трудни характери, които превръщат всяка връзка в кошмар.  

Телец

Най-лошите навици на всяка ЗОДИЯ

Няма перфектни хора, наясно сме с това, но има навици, които всеки от нас не може да търпи. Точно за това се появяват конфликти между д...

Изключително труден характер, с който не всеки може да се справи. Телците обичат да бъдат обгрижвани и глезени. Те са вечните деца, които имат нужда от закрила и никога не поемат инициативата в една връзка. Освен всичко това, представителите на тази зодия са много ревниви и могат да ви вгорчат живота с безпочвената си ревност. Къде си бил? Какво си правил? И куп други досадни въпроси, които не всеки би издържал. Телците напредват бавно и никога не взимат големи решения, без да трябва да ги убеждавате месеци наред. Лесно се цупят, когато нещо не им изнася и понякога тези състояния продължават прекалено дълго. Истински кошмар!

Рак

Най-големият проблем на Раците е, че са прекалено затворени и често пъти преживяват проблемите си вътрешно, без да си ги споделят на другите. Но едва ли някой може да издържи внезапните промени в настроенията им за дни наред, без да дадат никакво обяснение какво се случва. Трудно можеш да говориш с тях, когато са се затворили в себе си и наистина вбесяват с поведението си. При тях трудно се издържа и това, че не споделят никакви емоции и не очаквайте да ви обсипват с комплименти. По-вероятно е да ги получите от непознат. Прекалено са затворени и ще накарат и вас да си стоите вкъщи, за да не вземете да направите нещо... не показват ревност, но са ревнивци.

Дева

2-те зодии, които никога не си играят с чувствата на другите

Знаем, че няма гаранция за нищо и не можем да сложим всички под общ знаменател. Но когато говорим за зодии, имаме предвид повечето пред...

Девите са хора, които се сърдят за секунди и не приемат никаква критика. Те обичат цялото внимание да пада върху тях и често си просят комплименти. Ако случайно не им кажете, че изглеждат добре, много е вероятно да ви се разсърдят и да не ви говорят известно време. Горделиви са, спорят като за последно и гневът им може да докара до лудост всеки. Техният темперамент е див и не всеки може да се справи с него. Девите не умеят да събират емоциите си и разпиляват всичко наоколо. Много са глезени, несериозни са, когато обещават и трудно дават сърцето си истински. Ако искате спокойствие, никога не се замесвайте с Дева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com