3-те зодии, които задушават с обичта си

385817
3-те зодии, които задушават с обичта си
Снимка: iStock/Guliver

Да обичаш силно и да си верен на човека до теб е качество, което все по-малко хора притежават. Има обаче една любов, която е толкова силна и задушаваща, че накрая се оказва всичко друго, освен истинска. Когато дадеш свобода на човека до себе си, тогава обичаш истински.

Телец

Обсебващи е меко казано. В началото Телците си дават вид на хора, които не се интересуват много къде е половинката им и с кого прекарва свободното си време. Подлъгва своя партньор и му насажда усещането, че той е с човек, който няма проблеми с ревността и силната задушаваща обич. Колкото по-сериозни стават взаимоотношенията им се задълбочат. Тогава представителите на този знак вече не виждат нужно да сдържат нездравото си любопитство и разпитват непрекъснато кой къде е бил, какво е правил и пр. Телците имат нуждата половинката им да върши всичко с тях, в противен случай се чувстват несигурни. Трудни са за обичане и трудно се справят с този проблем.

Близнаци

5-те най-верни зодии в любовта

Много от нас се замислят дали техният партньор им е верен и какво би се случило, ако разберат, че ги лъже. Зодиите разкриват кои от нас...

Коварна зодия, която обаче за разлика от другите не крие своите слабости и слага картите на масата още в  началото. Близнаците са суетен знак и обичат непрекъснато да им бъде напомняни, че са уникални същества и няма по-добри от тях - нито по душа, нито по визия. Тяхната любов е много силна, но с това идва и обсебването, което освен, че не могат и НЕ искат да контролитат. Те смятат, че човекът до тях е тяхна собственост и за това често си позволяват да го третират като такава. Трудни характери с много изисквания и условия, на които малко представители от другите знаци имат търпение да отговорят. Близнаците често сменят партньорите си точно по тази причина.

Козирог

Много властна, отмъстителна и обсвебваща зодия, която смята, че светът се върти около нея. Козирозите не обичат да делят, за това са толкова ревниви, че малко хора могат да се справят с тяхното чувство за несигурност. Често проверяват телефоните и личните разговори на своите половинки, като не смятат това са грешно, а за тяхно право, след като са отдали живота и ежедневието си на друг човек. Не понасят мисълта, че  някой може да спре да ги обича, за това по всякакъв начин се опитват да задържат любовта на своята половинка. Начинът, по който го правят обаче, е изтощителен за всеки нормален човек, който има нужда от лично пространство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com