3-те зодии мъже, които не искат брак

229272
3-те зодии мъже, които не искат брак

Жените си мечтаят за деня на сватбата още от деца. За мъжете този ден е по-скоро подарък за жената до тях. Три са зодиите, които трудно можеш да завлечеш до олтара.

Овен

Вечният ерген! Той не си представя живота само с една жена, не и преди 35 години. Разбира се, после малко съжалява, но докато има достатъчно излизания, приятели и жени покрай него, не го търсете за сватба. Имайте предвид, че по природа им е заложено да се нуждаят от повече внимание и е малко вероятно да го получат само от една жена.

Близнаци

Истината за Близнаците е, че никога не могат да преценят дали половинката до тях е истинската им любов. Все си мислят, че могат да открият някоя по-подходяща и за това много рядко предлагат брак. Несигурността им пречи и половинките им често не знаят колко време ще бъдат заедно и имат ли бъдеще изобщо.

Козирог

Козирозите трудно разбират смисъла на брака. За тях то е задължение, което не могат да поемат, защото не знаят как биха прекарали живота си само с една жена. Не очаквайте предложение за брак, освен ако вече не се е "наживял" и иска малко спокойствие. Това зависи най-вече от възрастта му, ако е прекалено млад - не се и надявайте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com