4 ужасяващи истории, свързани с пениса

122927
4 ужасяващи истории, свързани с пениса
Снимка: Thinkstock

Директорът на американския Институт за мъжкото здраве Брайън Стейснър разкри няколко прелюбопитни истории от практиката си на спасител на органа на мъжката гордост.

Веднъж му докарали 19-годишен младеж в облеклото на Гендал от "Властелина на пръстените". Пациентът бе прекалил с импровизации и бе надянал върху члена си пръстена на всевластие от настолната ига. Младият мъж бил иначе стеснителен и цели 4 дни търпял болките, преди да се обърне към хирурга. Ерекционните пръстени са отличен начин да се стигне до допълнително удоволствие по време на половия акт, но те не трябва да стоят върху пениса повече от един час. Иначе пречат на кръвообръщението.

При друг случай един мъж на средна възраст отишъл на лов за елени с лък и стрела. Общо взето, никой не знае как точно ловецът го е направил, но в крайна сметка той улучил собствената си "гордост" - стрелата се забила в пещеристото тяло, което се напълва с кръв при ерекция. По време на операция Стейкснър трябвал да смъкне кожата, да извади стрелата, да обработи отворите и да ги зашие. Злополучният ловец си тръгнал от операционната с поучителен "сувенир" – при ерекция органът му се отклонява вдясно на 45 градуса. Известно е, че в пениса нямо кости, само тъкани. Белезите обаче не им позволяват да се разпъват.

Друг път му докарали фермер, чийто член бил отнесен от вършачка. Вместо него останал някакъв израстък, с която пострадалият нямало как да се облекчава или да прави деца. Така че хирургът трябвало направо да реконструира обекта на мъжкото самохвалство – за целта Стейкснър взел кожа и тъкани от мускулите на предмишницата. Освен това вътре били вкарани гъвкави металически пръчки, за да може пациентът да контролира ръчно ерекцията си. Злополуката обаче приключила с оптимистична нотка. Фермерът си тръгнал за дома с доста по-голям пенис благодарение на магьосника по мъжкото здраве. В невъзбудено състояние новият хирургичен агрегат достига внушителни 20 сантиметра.

5 неща, които се случват на дългогодишните двойки

Начинът, по който виждаме света се променя, когато сме с някого дълго време. Освен това се променяме и самите ние. Всичко, от начина по...

Сред пациентите си Стейкснър имал и екземпляр, който три пъти си трошил члена в рамките на две години. При това той пристигал в болницата с цялото си семейство, което единодушно твърдяло, че той отдавна няма сексуална партньорка и изобщо живее сам – във ферма за кози. След последната операция пациентът цъфнал с възпаление на зашитата рана. Бактериологичният анализ показал коя е била партньорката – такива бактерии виреят само в правото черво на козата. "Няма нищо смешно в този случай", демонстрира разсъдък хирургът магьосник от Атлантик сити.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com