5 съвета как да запазите връзката си

4313
5 съвета как да запазите връзката си
Снимка: Thinkstock/Guliver

Обичам да слушам любовната история на баба. Как тя срещнала дядо, влюбили се, той постоянно й правил изненади, подаръци и всичко, за да спечели сърцето й.

Накрая баба се „оплела в мрежите му”, влюбила се е и ето ги днес, след толкова много години все още заедно и все така щастливи. Е, разбира се и те са имали проблеми, но са намирали начини да се справят с тях.

10-те най-желани секс фантазии при мъжете

Разнообразието в една връзка е толкова важно, колкото и уважението между партньорите. Никога не бива да оставяме еднообразието да надде...

Днес времената са съвсем различни. Не знам защо, но ми се струва, че хората са по-склонни да се обвържат с мента, ром или други подобни напитки, отколкото с човек. Всеки се страхува да се влюби, за да не бъде разочарован, а това е глупаво. Как ще намериш любовта на живота си, ако не рискуваш.

Трябва да сме наясно, че в една връзка има както хубави, така и лоши моменти, но това не трябва да ни плаши. Дори и "корабът” да започне да потъва, винаги можеш да намериш начин да останеш на повърхността, както в Титаник.

Ето и няколко интересни съвета как да запазите връзката си и да поддържате пламъка на любовта:

Спрете с интимностите

Какво разкрива любимата му секс поза за характера му?

Всеки мъж си, както и всяка жена си имат любима секс поза, която им носи най-силно удоволствие. Позите могат да разкрият немалко неща...

Спрете да се целувате. Спрете да се прегръщате и докосвате. За кратко дори забравете за секса. Мъжете винаги гонят обратното на това, което имат. Те веднага ще забележат промяната и много скоро ще видите как те сами ще запалят искрата отново.

Спрете да бъдете инициатор

Знаем, че доста жени обичат да държат нещата в свои ръце. Ако до сега винаги вие сте планувала всичко, спрете за момент. Оставете мъжа до вас да поеме инициативата. Той със сигурност ще забележи, че нещо се е променило и това ще го накара да се зачуди.

Мъжете забелязват, когато нещата се променят. Това определено ги стряска и те ще са готови на всичко, за да запазят връзката си.

Вижте кога имате най-много шанс при свободните жени

Желанието на жените за интимност зависи от много фактори, но учените открили, че либидото на дамите зависи и от това дали са свободни и...

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com