5 типа жени, подходящи за зимата

34560
5 типа жени, подходящи за зимата

1. Дебеланата

Можеше да използваме и термина „Пълната“, но по настояване на аудиторията се наложи да променим всичко. Зимните месеци се оценяват най-добре, когато жената до Вас изобщо не се интересува от килограмите и отваря смело поредния буркан с пръжки. Жените с обиколка по-голяма от педя и половина са съкровище за мъжа. Те знаят как да готвят (очевидно е), ще могат да Ви топлят в леглото, когато електрическото одеяло се повреди и освен това имат достатъчно големи гърди, с което не могат да се похвалят онези гърли, които живеят на шепа сушени комари всяка година. Всичко е голямо при тези, а нека не забравяме, че големите задници са на почит и Кени Уест не се срамува да го покаже. Нека не забравяме, че има два типа мъже: тези, които харесват дебели жени и тези, които не си признават.

Защо жените стават зли през зимата?

Късият ден през зимата прави жените по-агресивни, тъй като у тях се повишава изработването на хормона мелатонин. До този извод са стигн...

2. Романтичната

Сигурни сме, че познавате поне една жена, която по празниците започва да се чувства като зайче на хероин. Романтичните същества грабят с пълна шепа от магията на Коледа и без проблем ще Ви сервират сладко с чаша вино (без канела), докато разпускате след дългия работен ден. Учените доказват, че тези жени са истински къщовници и никога няма да Ви оставят без поне един чифт чисто бельо. Като бонус сме длъжни да споделим, че в леглото също се справят добре, въпреки постоянното налагане на традицията и повтарянето на „Не в окото!“, сякаш някога сме можели да се прицелваме.

3. Тази, която не е толкова привлекателна

Може да не е толкова чаровна в лицето или да е поредното чудо на генетиката, раждайки се без задник, но тази жена не трябва да се пренебрегва, защото много вече са направили тази грешка. Забравете за всички типове, които предпочитате, защото с тази няма изобщо да Ви е скучно и изход с нея е само един: смърт или секс до смърт. Познаваме приятели, които нарушиха правилото и излизаха със същества, които биха могли да бъдат духовни наследници на Смъртта, но самите те бяха щастливи, защото плащаха ергенски данък и получаваха секс, който може само да се прави по телевизията след 12 часа вечерта, а за абонатите на цифрова телевизия – след въвеждането на 4-цифрения код. Сексуалният опит никога не се забравя, а и с тях ще се почувствате като истинска порно звезда – заклеваме се!

5 лъжи, с които мъжете вкарват жените в леглото си

1. Мога ли да се кача за едно последно питие? Тази фраза е буквално като излязла от евтин филм и е в състояние да провали дори и най-д...

4. Дискретната

Всеки има поне една позната в телефона, която отдавна е решила, че трябва да оскверни чаршафите си с Вас. Единственият проблем е, че никога не остава време за нея, обвързан сте или просто смятате, че това не е добра идея. Уважаваме жените, които могат да пазят тайна и знаят как да си поискат – те въртят света, а не онези луди хора от Уолстрийт. Умните глави са доказали, че зимата е много по-похотлива от лятото и телефонът трябва да бъде постоянно зареден за такива кратки текстови съобщения „Щ+Щ?“. Връзката е прекрасна, докато единият от двамата не се престрасти и не прецака всичко, но до тогава сте свободни да пълните тефтера и телефона със спомени.

5. Мъжкараната

Тя не носи грим и последното нещо, за което мисли е външния й вид, както и „Какво ще кажат хората…“. Мъжкараната е единствената жена, покрай която може да дишате спокойно, когато месечният цикъл дойде, апропо, тогава също няма да стоите на сухо, защото хормоните бушуват толкова силно, че Катрина ще е за малките деца. Положителната страна е, че няма да Ви занимава с рокли, разходки по мола и куп други тайни от женския свят, но пък ще Ви лази по нервите с многобройните мъже-приятели, които винаги се лепят като мухи на мед.

13 тежки истини, които мъжете НЕ признават на жените

Мъжката и женската гледна точка са различни колкото от земята до небето, но все пак ни се налага да живеем под един покрив и някак си т...

източник: men.hotnews

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com