5 знака, че трябва да сложите КРАЙ на връзката си

33995
5 знака, че трябва да сложите КРАЙ на връзката си

Понякога не бива да си затваряме очите, когато краят на нашата връзка приключва. Колкото по-рано стане това, толкова по-добре, ако е писано да сте с друг/а. Това са 5 доста сигурни знака, че е дошло време да си тръгнете.

1. Чувстваме се некомфортно вкъщи
Без значение какви проблеми имаме, ние трябва да се чувстваме комфортно в собствения си дом. Ако това не е така заради присъствието на половинката ни, трябва да се замислим за това колко щастливи сме с любимия. Разбира се, не става дума за моментите, в които просто искаме да останем сами със себе си, всеки има нужда от такива. Но ако копнежът ни за усамотение продължава месеци наред, това е знак, че се чувстваме нещастни във връзката си.

25 неща, които да направите след раздяла

Никой от нас не създава връзка с мисълта, че един ден тя ще приключи. За съжаление малцина са тези, които откриват истинската любов от ...

2. Не можем да бъдем себе си
Не е правилно да се притесняваме, че сме именно това, което сме. Напротив, трябва се чувстваме комфортно със самите себе си, да не се замисляме за това как ходим, как изглеждаме, говорим, дишаме. Ако партньорът ни не ни кара да се чувстваме ок в собствената си кожа, то той трябва да бъде сменен. Веднага.

3. Представяме си по-щастлив живот без партньора си
Ако мечтите ни за щастлив живот не включват половинката ни, ако си представяме бъдещето с някой друг, то това е сигурен знак, че сме в грешната връзка. Нещо повече, това е силно доказателство, че сме нещастни.

4. Негодуваме често, мили сме рядко
Когато една връзка започне да се разпада, започваме да негодуваме все повече и дори неща, които някога сме обичали у половинката си, започват да ни дразнят неимоверно.Такава връзка няма нужда от изкуствено дишане. Не можем да съживим нищо, което вече не обичаме.

5. Преследваме минали чувства
Спомените, разбира се, не са нещо лошо, но ако единственото, което правим, е да въздишаме по миналото, вероятно нещо не е наред в настоящето. Това може да не е непременно знак за край, но определено е сигнал, че имаме нужда от искра.

5 причини да не се връщате при бившия

Съгласни сме, че много любовни връзки имат потенциал да завършват с "и заживели щастливо”. За сметка на това обаче, гаранции за р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com