"50 нюанса сиво" подобрява сексуалния живот

55052
"50 нюанса сиво" подобрява сексуалния живот

Проучване на сайта Lovehoney показва впечатляващ резултат - 73% от британците са подобрили сексуалния си живот през 2012 г., като основна причина за това е еротичният роман "50 нюанса сиво", предаде БГНЕС.

Една пета от участниците в заявили, че трилогията на Е. Л. Джеймс е подобрила сексуалния им живот. Сред другите причини за горещите мигове под завивките са експериментирането (55%), по-голямата честота (33%) и по-голямото доверие (22%).

Как да върнеш тръпката в секса при дълга връзка

След няколко години заедно е нормално сексът да стане малко скучен и еднотипен. Но това е напълно поправимо – нужно ти е само мал...

Изследването показва още, че новогодишната нощ е един от най-романтичните периоди в годината - 22% от британците познават двойка, която се е сгодила именно на Нова година, а 63% заявили, че очакват да правят секс в новогодишната нощ.

Британците проявяват и истински оптимизъм за следващата година, въпреки че тя завършва на 13. Само един на всеки шестима анкетирани изпитва подозрения към числото 13, а 83% казват, че 2013 ще бъде по-добра от 2012 г. Най-популярната цел за новата година след свалянето на килограми (посочена от 62% от анкетираните) е правенето на още повече секс (53 на сто).

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com