51% от мъжете избират дрехите на жените си, за да не ги заглеждат други

4945
51% от мъжете избират дрехите на жените си, за да не ги заглеждат други

Повече от половината мъже признават, че редовно се опитват да повлияят върху избора на дрехи на своята съпруга или приятелка.

Есил Дюран стана моден дизайнер

На бляскаво ревю в зала Сердика на хотел Шератон Casino VIVA!, Есил Дюран представи първата си модна линия в нощта на VIVA! FASHION WEE...

И това не е защото не се доверяват или не харесват нейния вкус, а защото само така могат да ги направят по-малко атрактивни за останалите мъже на улицата.

Първо господата били попитани дали харесват начина на обличане на своята партньорка. 66% от анкетираните казали "да", а 34 на сто отговорили, че стилът им не винаги им допада. В същото време 51% от тях потвърдили, че редовно дават модни съвети на партньорките си. 71% са го правили, когато половинката им излиза сама. 55% при вечеря в ресторант, а 32% го правят дори преди тя да отиде на работа. 11% от участниците в проучването споделили, че избират облеклото на приятелките си за специални поводи като рождени дни и сватби.

Основната причина за това е да отклонят жадните погледи на чужди мъже, а 25% си го позволяват, защото са убедени, че така тя ще изглежда по-добре. 19 на сто искат да ускорят процеса на обличане, като й подскажат с какво ще бъде ослепителна, съобщава БГНЕС.

Много знаменитости слушат модните съвети на половинките си. Една от тях е Никол Кидман, която призна, че често се допитва до съпруга си за своите тоалети.

60% искат половинката им да отслабне

60% от мъжете и жените искат да променят затлъстяването и вредните навици на половинките си. Ново проучване във Великобритания сочи, ч...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com