6 страхотни подаръка за твоя мъж за Деня на влюбените

9385
6 страхотни подаръка за твоя мъж за Деня на влюбените

Цветя, шоколад, бижута, релаксиращ спа ден, романтична вечеря в изискан ресторант- списъкът с подаръци за жените е безкраен… Ами мъжете? Не заслужават ли и те специален подарък на този ден? Ето списък с 6 чудесни идеи какво да подариш на своята половинка, за да отпразнувате любовта си…

Идея за подарък #1: Екстремно изживяване

Мъжете обичат адреналина. Създай незабравимо изживяване за своя любим с някой екстремен подарък. Подари му например плавателно средство, но под това разбирай не голям кораб, а нещо по-скромно: моторна лодка, надуваема лодка, кану. Друг вариант е да му подариш незабравимо приключение с урок по езда, летене, ветроходство.

Идея за подарък #2: Билет за спортно събитие

Мъжката версия на спа уикенд, посещение на театър или вечеря в изискан ресторант е билет за спортно събитие. Повечето мъже просто обичат спорта, но дори да не са толкова запалени със сигурност ще оценят билет за футболен или баскетболен мач.

Идея за подарък #3: Вземи подарък, който да радва и двама ви

Направи услуга и на себе си! Зарадвай своя любим, но и себе си с подарък, който да бъде полезен и да прави щастливи и двама ви. Купи качествен подарък за дома, който да използвате заедно- завивка или възглавница от Дормео, комплекти за кухненско обзавеждане от Делимано и още много продукти. Възползвай се от ексклузивната разпродажба за Свети Валентин и спести пари тук!

Идея за подарък #4: Комплект инструменти

Кутия инструменти е мъжката версия на кутия бонбони. Замисли се за щастливото и победоносно изражение на лицето на твоя мъж, което придобива всеки път, когато майстори, реже, пили или лепи нещо. Тук важи едно основно правило: колкото е по-голяма кутията, толкова по-добре.

Добрият сън – достъпен за всеки!

Всеки заслужава пълноценен сън. А за да спиш пълноценно, е важно какъв матрак ще избереш. Дори и да не осъзнаваш, матракът играе много ...

Идея за подарък #5: Иновативни джаджи

Да, иновативните аксесоари са също много подходящи, защото са забавни. Няма значение точно какви са. Това може да бъде преносима памет с женски силует, революционно зарядно за телефон, иновативна мишка за компютър, уред за измерване на телесната температура или нещо подобно, което изглежда много глупаво за повечето жени, а в същото време за мъжете е страшно забавно.

Идея за подарък #6: Дрехи

Ако си имала удоволствието да споделяш жилище с мъж, със сигурност знаеш, че пазаруването на дрехи се случва с дълъг период на психическа нагласа и организация. Това е неприятен момент за всеки мъж, който се случва веднъж в годината. Улесни живота му, направи го щастлив и му направи услуга като му купиш някоя удобна дреха.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com