7 филма, които са изпълнени със смисъл

151192
7 филма, които са изпълнени със смисъл

Все по-трудно се намират качествени филми, които имат за цел не просто да те разтоварят, а да те накарат да се замислиш, да те разчустват или донякъде да променят перспективите ти за живота и отделните му елементи.

Това са 7 чудесни филми с различни истории, от различни жанрове и с различна стойност. Препоръчваме ги с две ръце:

Селекция от филми с неособено щастлив финал

В края на лятото, когато сезонът на смрад, сандали и етно-хипи фестове върти последното си замиращо нестинарско (пфф) хоро, специално з...

1. A Beautiful Mind (Красив ум) Дори не знам как е възможно все още да не сте го гледали. Гениален замисъл, гениално изпъление и гениална актьорска игра. Каквото и да кажа за филма ще е малко, на никого никога не съм разказвала сюжета, защото... най-хубаво е, когато си изненадан приятно.

2. Little Boy (Малко момче) Филм от тази година, който ме накара да се разплача три пъти преди финала. Истински, оптимистичен и завладяващ - от началото до края. Малко момче чака завръщането на баща си от фронта и преобръща света, за да го накара да се прибере у дома... но какво се случва?

Филмите на Хичкок буквално ни отнасят в техния свят

Неврофизиолози са проследили мозъчната реакция на зрителите на трилъри на Алфред Хичкок и са открили, че те буквално поглъщат човека, к...

3. The Help (Южнячки) Един от филмите, които винаги ще помня. Филм, който показва как човешкото отношение може да преобърне възгледите на цяло едно общество. Представяте ли си какво е ти и всички като теб да бъдат третирани като прислуга и нищо повече, а в същото време да отглеждат децата ти... и ти пак да не ги уважаваш. Уникален филм!

4. СПИСЪКЪТ:

Продължава - ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com