8 златни правила за секс с нов партньор

364706
Снимки:

Новите хора в живота ни носят нови емоции, които очакваме с нетърпение. Всичко е ново, вълнуващо и непознато, в това число се включва и сексът. Има неща, които предварително трябва да подготвите, ако сте сигурни, че моментът наближава.

1. Не бързайте!
Насладете се на момента, колкото по-дълго продължи, толкова по-лесно може да се напаснете и да усетите желанията и стила на другия.

2. Забравете за алкохола
Не ви е нужна чашка алкохол, за да се отпуснете, защото замъгленото съзнание ви кара да действате по начин, който е нетипичен за вас. Ако имате нужда да пийнете повечко, почти сигурно е, че просто не сте готови.

3. Внимавайте за светлината
Първият път винаги е по-различен като усещане. Притеснението е в пъти по-голямо и нещата могат да се объркат. Не избирайте ярка дневна светлина - нито ще се чувствате комфортно, нито ще си създадете романтична обстановка.

4. Подредете дома си
Първото впечатление е много важно! Атмосферата предразполага и дава сигурност. Погрижете се домът ви да е чист, спретнат и подреден.

5. Без крайности!
Мъжете са по-склонни да се перчат с умения в леглото, но първият път определено не е най-добрият избор, в който да покажеш какво можеш. Освен това нестандартните подходи могат да уплашат партньора и повече да не се повтори.

6. Нека дамата зададе тона
Жените са много по-чувствителни на тема секс, за това се водете по нейните желания и нейното темпо. Ако нещо не й хареса, ще го помни дълго.

7. Очакванията
Не очаквайте първият път да бъде достоен за рекордите на Гинес. Бъдете реалисти и очаквайте да е приятно, но не залагайте, че това ще е най-добрият секс, който сте правили до сега.

8. След това
Много е важно какво отношение ще покажете след това. Едва ли заспиването е най-добрият вариант. Говорете си и се наслаждавайте един на друг. Ако нещо не е както трябва, бъдете сигурни, че на партньора ви просто изобщо не му е харесало.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com