9 неща, които мъжете обичат в любовта

19179
9 неща, които мъжете обичат в любовта
Снимка: iStock/Guliver

В живота най-често малките неща са тези, които имат най-голямо значение, красота и сила. Дори когато цяла армия от мъже не може да премести планина, един атом е достатъчен да отприщи цялата необходима за това мощ.

Мъжете не са много добри в забелязването на малките неща. Те не биха забелязали, например, новата ни прическа или новите ни обувки. Но има неща, които никой мъж не би пропуснал – разбира се, когато става дума за любимата жена. Това са дребните неща, които тя прави за него и които му напомнят колко много я обича; неща, които забелязва само той, но заради които я обича все повече и повече с всеки изминал ден. Лесно е да намериш някой, който притежава всички качества, които харесваш като цяло. Но есенцията на любовта е в детайлите. Тези 9 малки неща, които можем да направим за любимите мъже, са точно в целта.

Подарък за Св. Валентин според зодията

Денят на влюбените вече е съвсем близо и сигурно имате планове как ще прекарате романтичния ден. А избрахте ли вече с какво ще зарадват...

1. Когато му пишем съобщение за добро утро

Вярвате или не, когато един мъж обича една жена, той обича денят му да започва с нейните думи. Е, разбира се, предпочита да се събуди до нея, но ако няма такъв вариант, и съобщението ще свърши работа. Винаги е добре да си припомниш, че там някъде има жена, която мисли за теб от момента, в който се събуди.

2. Начинът, по който засияваме, когато го видим

Няма нищо по-красиво от влюбената жена. И няма по-хубаво чувство от това да знаеш, че ти си този, в когото тя е влюбена. Той обича начина, по който заблестяват очите й, когато го види. Това е толкова просто нещо, което съдържа в себе си толкова много красота.

Какво те очаква в любовта според китайския хороскоп

Китайската астрология има изключително важно значение за Изтока, а от доста години представлява интерес и за западния свят. Новата годи...

3. Когато му купуваме малки подаръчета и по този начин той знае, че е винаги в мислите ни

Понякога може да е тениска. Друг път купа за плодове или шоколадови сладки. Дреболии, които за нея дори не са подаръци – и точно това той обича най-много. Тя вижда нещо, решава, че ще му хареса и просто няма как да не му го купи. Грижа я е за него и го показва, без дори да си дава сметка за това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com