Адел ще пее на рождения ден на Мишел Обама

8798
Адел ще пее на рождения ден на Мишел Обама

Актуалната носителка на "Оскар" за най-добра тематична песен към филм ("007 координати: Скайфол") Адел ще бъде главната звезда на рождения ден на първата дама на САЩ Мишел Обама догодина, пише "Дейли Мейл".

През 2014-та година Обама ще чества 50-годишен юбилей. Затова 24-годишната британска певица е поканена на празнеството, заедно с Бионсе.

"Първата дама на САЩ ще организира голямо парти с много звезди за рождения си ден в Белия дом догодина и тъй като обожава Адел и Бионсе, ги помоли да пеят на празненството. Адел любезно прие и се отказа от обичайния си хонорар за участие в частни партита на известни хора. Тя ще изпълни най-обичаните си хитове за първата дама и нейните приятели", разкри запознат източник, предаде БГНЕС.

Според близки до Мишел Обама източници тя е дългогодишна почитателка на Адел и иска да сподели таланта на певицата с най-близките си и скъпи хора на партито. "Семейство Обама ще плати разноските на Адел, тъй като това е частно, а не държавно парти", допълни източникът. Адел пя на церемонията по раздаването на наградите Оскар миналия месец едва за втори път след раждането на сина си Анджело през октомври. Тя очарова зрителите с изпълнението си на песента Skyfall от последния филм за Джеймс Бонд. Талантливата певица спечели и Оскар за най-добра оригинална песен.

Първата дама Мишел Обама се появи изненадващо на церемонията чрез видео връзка, за да обяви наградата за най-добър филм за "Арго" на Бен Афлек.

Талантливата Адел записала "Skyfall" само за 10 минути

Певицата Адел записала парчето "Skyfall" за близо десет минути, съобщи продуцентът й Пол Епуърт. Британецът, който продуцира свръхуспе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com