Ако тези 5 неща ви липсват, не казвайте "Да!"

3604
Ако тези 5 неща ви липсват, не казвайте "Да!"

Много често усещането ни за даден човек се оказва грешно и сме склонни да кажем заветното "Да", само защото му е дошло времето и вече сме заедно твърде дълго. Казват, че любовта е импулсивна и не бива да мислиш много, но истината е друга.

1. Привличане
Онова първично, необяснимо привличане, което превръща секса в необяснима химия. Привличането, което ви кара да се държите за ръка, когато се разхождате по улицата и да не може да откъснете ръце един от друг, когато се видите. Без него, всичко е изгубено.

2. Гъделичкаща ревност
Ревност, но не онази, която руши връзки а тази, която ви напомня колко много държите на човека до себе си. Винаги ви е нужна щипка ревност за идеалната връзка, защото ако не ви трепва нищо при мисълта, че човекът до вас може да бъде с друг/а... значи нещо не е наред.

3. Невидимо въженце помежду ви
Липсва ми! Онова усещане, че човекът до вас ви липсва, а сте били заедно едва вчера, е усещането, което не може да изиграете, ако го няма. Нормално е, когато с един човек сте заедно, да искате да бъдете един от друг възможно най-дълго, а когато го няма - адски много да ви липсва.

4. Уважение
Да уважаваш недостатъците му, навиците му, желанията му. Да знаеш, че оставяш последното парченце шоколад на половинката си, защото тя обича шоколад повече от теб, е уважение към желанията на другия, обич и истинско чувство.

5. Щастие
Да излизате заедно - щастие. Да си готвите заедно - щастие, да се разхождате, да пазарувате, да гледате филм, да правите секс, да бъдете заедно - щастие. Ако не харесвате всичко, което правите заедно, значи не е истинско. Животът се дели само с хора, с които всичко е от сърце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com