Амбиции и блясък - Юпитер преминава в Лъв

91892
Амбиции и блясък - Юпитер преминава в Лъв
Снимка: Getty Images/Guliver

Днес, 16 юли, Юпитер преминава в знака на Лъва, където ще остане до 11 август 2015 година. Докато Юпитер беше в Рак наблюдавахме засилването на семейните традиции и ценности, патриотизма и всичко, свързано с бащиния дом и корени.

Огнената стихия на Лъва ще пренасочи внимание от домашния уют към самоизразяването на личността. Ще се активизират такива теми, като власт,слава, празници, разкош, индивидуализъм.  На преден план ще излязат ярките личности, които ще правят историята пред очите ни.

В модата ще царуват откритата сексуалност и лукса. Всеки ще иска да е уникален, неповторим и да се покаже в целия си блясък.

Хранене според зодията

Вярвате ли в астрологията? Зодиакалният знак определя вашия характер, успехите в работата, дали ще имате романтична връзка или проблеми...

Пребиваването на Юпитер в Лъв ще донесе успех на публичните личности, актьорите и всички хора на изкуството.

Сега е времето да обновите гардероба си и да добавите 1-2 по-шик неща. Избирайте дрехи и вещи със златист  оттенък. Късмет ще носят и следните цветове: жълто, оранжево, червено.

Бъдете щедри, благородни и великодушни. Всичко, което дадете другиму ще ви се върне многократно.

Успехът ще споходи смелите.

Всички ще бъдат изпълнени с енергия, най-вече представителите на огнените и въздушните знаци.

Новолуние в Рак - емоциите ни показват слабите места

Днес в 11:08 часа ще настъпи Новолуние в знака на Рака. В дните на новолунието при много хора се наблюдава опустошаване на чувствата,...

 

Ето какво очаква отделните зодии

На Овните Юпитер ще донесе пътувания. Някои представители на знака ги очаква запознанства с екзотични места, а домошарите за първи път ще се отърсят от рутината и ще поемат по големия свят. Някои Овни ще се заемат със самоусъвършенстване и повишаване на квалификацията си или образованието.

Юпитер ще облагодетелства Телците с нови успехи в делата и начинанията. В този период е много вероятно да ви повишат или да започнете свой собствен бизнес. Ако усетите, че прекалено дълго сте се застояли на едно място, сега е моментът да действате.

За Близнаците навлизането на Юпитер в Лъв ще даде възможност за самореализация благодарение на обществената им дейност. Годината ще е успешна в социален план. Винаги ще намирате нужните хора в точния момент. Ролята на приятелите ще е голяма. Очаква ви и сбъдване на желание.

Внимание: 79 дни ретрограден Марс

На всеки 22 месеца Марс обръща посоката на движението си и се намира в ретроградна фаза за около 80 дни. Тази година ретроградният пери...

Раците може да се почувствате изоставени, тъй като Юпитер напуска техния знак. Ще ви трябва повече време, за да свикнете с новата обстановка. Очаква ви година на размишления, осмисляне и философски търсения.

През цялата година прожекторите ще бъдат насочени към представителите на знака Лъв. Ще имате невероятни шансове в кариерата, в реализирането на собствени проекти и планове, за подобряване на личния живот, изобщо – ще получите от всичко и по много.  

За Девите настъпва добър период във финансово отношение. Възможно е да намерите нови източници на доходи.

За Везните, хората, които ще срещнете през тази година ще окажат голямо влияние върху живота ви. Ще установите много важни връзки и ще натрупате опит и знания, които ще са ви от полза в бъдеще.

Новолуние в Овен - време за стоицизъм и съзидание

В 21,44 часа днес, 30 март, настъпва новолуние в знака Овен. Трудно е да се нарече благоприятно това астрологично събитие, тъй като Слъ...

Скорпионите ги очаква промяна в семейно отношение. Някои от представителите на знака ще станат родители. Годината ще е посветена на грижа за потомството, родителите, полагане на основа на по-нататъшния живот.

За Стрелците годината на Юпитер в знака на Лъва ще е време на творчество, за разкриване на вътрешния ви потенциал.

На Козирозите работата ще донесе удовлетворение, но ще бъдете затрупани от задачи. Годината ще е добра за здравето ви.

Водолеите ги очаква хармония в личния живот, някои ще сключат брак. Ако вече сте обвързани връзката ви ще преживее подем.

Рибите ще направят интересни открития, свързани с тях самите. Ще ви привличат приключенията, екстремното, ще търсите нови усещания.  Любовна история, започнала през тази година ще открие нова страна в сексуалността си. Тази година ще ви промени много и ще откриете у себе си възможности, за които дори не сте подозирали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com