Бебетата, които след време ще управляват света

14194
Бебетата, които след време ще управляват света

Вчера Марк Зукърбърг обяви, че със съпругата му очакват първото си дете. Те съвсем не са единствени оначе, които ги оаква това щастие през годината. Вижте предсказанията на "Бизнес Инсайдър" за бебета, които след време ще управляват света.

Принц Джордж, син на Кейт Мидълтън и принц Уилям, който е на две годинки е на трето място по линията за британския престол.

Не говорете с пеленачетата на "бебешки език"

Родителите да не общуват с пеленачетата на "бебешки език". Нормалната реч е по-разбираема за тях. Учени от института Рикен в Токио уст...

Детето на Ким Кардашиян и Кание Уест , Нори е родено през юни 2013г. Родителите бяха осъждани за избора на име, но след като всички видяха колко сладко дете е, им беше простено. Двойката очаква през декемри и второ дете.

Руският милиардер Роман Абромович и супругата му, моделът Даря Жукова посрещнаха своето второ дете през април 2013г. Това е седмото дете на Абрамович, койето е собственик на англисйкия футболен клуб "Челси".

През май 2014г.  се родиха момчетата близнаци Лео и Лени на тенис легендата Роджър Федерер и съпругата му. Двамата имат и 5-годишни момичета близанци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com