Белезите, които показват миналото ви прераждане!

137410
Белезите, които показват миналото ви прераждане!

Възрастна тайландка умряла с едничкото желание да се прероди като момче. Нейната дъщеря натопила пръста си в бял разтвор и го прокарала по тила ѝ.

Скоро след смъртта на майката дъщерята родила син с родилно петно на врата, напомнящо белия белег, който поставила на шията на бабата. Когато момчето се научило да говори, започнало да твърди, че вещите на баба му винаги са му принадлежали.

Това е един от случаите, когато родилното петно може да свързва човека с минал живот. За тях разказал д-р Джим Такър от университета на Вирджиния, пише Epoch Times.

Преди това д-р Ян Стивънсън, чиято работа продължил Джим Такър, изследвал 210 случая, при които родилни петна или дефекти при деца са имали отношение към спомени за минал живот.

Отчет за 49 от случаите Стивънсън получил посмъртно. В него се казва, че в 43 процента от белезите и родилните петна са били разположени на 10 кв. сантиметра един от друг.

В някои култури хората намазват починалия със сажди или паста, за да го разпознаят при реинкарнация.

Дали детето Ви е било Хитлер в предишен живот?

Случвало ли се е 3-годишното Ви детенце да има задълбочени познания за вътрешността на Титаник или 6-годишното Ви момченце да може да п...

Ето някои примери на родилни петна, свързани с минал живот, изучавани от Стивънсън.

Индийско момче, родило се без пръсти на дясната ръка, си спомняло предишен живот, когато било момче, на което ампутирали пръстите, след като те се заклещили в мелачка за храна.

Момче от Турция с малформация на дясното ухо си спомняло, че било застреляно от упор от същата страна.

Момче на име Маха Рама от Индия помни как било убито в минал живот с пушка отблизо. Неговите спомени били доста подробни и Стивънсън успял да намери отчет за аутопсията на човека, който се предполага, че се е превъплътил в Рама. Белезите на гърдите на Рама съответствали на раняване от куршум.

Истории на преродени деца: Джеймс Лайнингър

Вярвате ли в преражданията? Може да приемете случая на 11-годишния Джеймс Лайнингър като съвпадение, измислица или реална история. Дж...

Има и други истории за родилни петна, които хора са споделяли в интернет. Макар и непроверени, те звучат забавно.

Карън Кубико качила своя снимка от средното училище с родилен белег на шията и снимка от по-напреднала възраст, в който той вече липсвал. Тя разказвала, че през 2011 година си спомнила, че в минал живот била жена на име Хелън, която била застреляна от заблуден куршум през 1927 година.

Родилното петно било на мястото, където попаднал куршумът в нейното видение. След като си спомнила това, петното постепенно изчезнало.

Друго момиче разказвало в блога си, че имало петно от задната страна на крака си. Тя си спомняла предишен живот, в който змия я ухапала на същото място. Няколко години по-късно разбрала, че от белега вече няма и следа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com