Българска министърка последва холандския пример и яхна колело

61716
Българска министърка последва холандския пример и яхна колело
Снимка: 9gag

Холандският премиер отдавна е известен с това, че ходи на работа с велосипед. Явно неговият пример е последвала и министърът на еврофондовете и вицепремиер в служебното правителство Илияна Цанова, която бе щракната да се придвижва на велосипед из София.

Снимката е качена в популярния сайт за забавни изображения 9gag със заглавие Faith in Humanity Restored (от англ. - „Вяра в човечеството – възвърната“). Повечето потребители заявяват, че заглавието е малко пресилено, тъй като карането на колело само по себе си не е знак за личностна стойност. Не липсват и зевзеци, които коментират приятната външност на министърката.

Цанова очаква до края на октомври да бъдат възстановени плащанията по европрограмите

Това, което свършихме до момента мисля, че е доста положително. Днес изпращаме финалните одитни доклади към Европейската комисия. Новин...

Припомняме, че Владимир Пенев, известен актьор и министър на културата в предишното служебно правителство, също ходеше на работа във ведомството си с колело.

Велосипедът на г-жа Цанова прилича доста на незабравимия "Школник". Който го е карал, добре знае - със сини калници и леко натегната верига, този велосипед е описание на скромност. За разлика от толкова лелеяните BMX, Школникът си оставаше колело или за момичета, или за прохождащи в изкуството на каране на колело малки деца. Но за един вицепремиер малко скромност никога не е излишна!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com