Целувката на Уилям и Кейт е най-вълнуващият тв момент

6769
Целувката на Уилям и Кейт е най-вълнуващият тв момент
Класация определи знаменитата целувка за най-вълнуващото тв събитие през последното десетилетие

За най-вълнуващия телевизионен момент във Великобритания през последното десетилетие бе определена знаменитата кралска целувка на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън на балкона на Бъкингамския дворец на сватбата им, която се състоя на 29 април миналата година, съобщи БГНЕС.

Историческата целувка надви с малко победния гол на Джони Уилкинсън на финала на Световната купа по ръгби през 2003 г. На трето място в класирането остана сцена от сериала "Само баламите бачкат" от 2002 г. Романтичната връзка на манекенката Кати Прайс и певеца Питър Андре в риалити шоуто "I`m A Celebrity" през 2004 г. остана на четвърто място, а първата поява на Сюзън Бойл в шоуто "Великобритания търси талант" през 2009 г. е на седмо място.

Пускат кукли "Барби" на принц Уилям и Кейт

Във Великобритания на пазара са пуснати кукли Барби на принц Уилям и Кейт Мидълтън по повод първата годишнина от кралската сватба, пре...

В топ 10 на най-вълнуващите телевизионни моменти намери място още една целувка – тази между Тим Кентърбъри (в ролята Мартин Фрийман) и Даун Тинсли (Люси Дейвис) в последния епизод на сериала "Офисът". Тя остана на девето място в класацията, съставена по повод 10-годишнината на телевизионната компания Freeview.

Проучването показа още, че "Великобритания търси талант" представлява любимото шоу на британците, побеждавайки "Доктор Ху". Оказва се още, че големи събития като кралски сватби все още приковават зрителите пред телевизионните екрани и близо една трета от хората предпочитат да гледат предавания на живо пред записани предварително програми.

 

Редактор: Десислава Симова

Уилям и Кейт ще бягат в Лондонския маратон догодина

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще бягат в маратона в Лондон догодина, разкри принц Хари, цитиран от британски медии, предаде БГНЕС...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com