Черната овца в семейството се появява през три поколения

26660
Черната овца в семейството се появява през три поколения
Снимка: Thinkstock/Guliver

Черната овца в семейството обикновено е някой с труден характер, който има различни политически възгледи или неприемлив за околните любовен живот.

Семейството на Гошко от Дебелт обмисля да се премести

Насиленият Гошко в тоалетната на училището в Дебелт да се върне в час. Това иска неговата майка Донка. В момента детето е в специализир...

Проведено е изследване във Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Германия и Швеция. Повече от 6000 души е трябвало да се върнат назад в родословното си дърво и да определят кой не се е вписвал в семейството. Резултатите показват, че около 6% от членовете в едно семейство са черни овце. Това означава, че една черна овца се появява на всеки три поколения или на 97 години, пише в. "Дейли Мейл".

Една от основните причини за поява на такъв човек, според една трета от анкетираните, е че този човек не се е срещал с близките си достатъчно често или просто те не са одобрявали начина му на живот. Според един на всеки 6 анкетирани проблемът се крие във финансови въпроси, а според 9% това е извършено престъпление.

Повече от половината черни овце са мъже и най-често те са от заможни семейства, макар че те самите имат ниски доходи. Най-често такива хора има в Австралия и САЩ. Най-рядко срещани са в Швеция и Великобритания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com