Дневният хороскоп...

9451
Дневният хороскоп...

Овен

Днес не се впускайте в безспирен бяг. Няма да успеете да направите всичко, което сте си наумили, особено ако решите да променяте някои неща. Само ще си създадете допълнително работа. Със спокойствие всичко ще се получи от само себе си.

Хороскопът за 15 септември

Овен Днес ще ви е трудно да разберете собственото си поведение. В един момент някой ще ви попита какво ви е и в обясненията ще откриет...

Телец

Днес направете усилие да бъдете обективни. Опитайте се да видите общата картина и след това преминете към детайлите. В работата и у дома ще имате сходни проблеми. Защо ли?

Близнаци

Днес ще бъдете ограничени в действията ви. Затова пък мнението ви може да бъде чуто. Опитайте да сте около центъра на събитията, за да сте в час. Вечерта спортувайте и се опитайте да пропуснете вечерята.

Рак

Хороскопът за петък

Овен Днес е ден на новите неща. Опитайте да сте смирени, да сте нахални, да сложите розова риза, да се приберете пеша, да подарите цве...

Днес нещата ще се обърнат. Ваше решение ще трябва да претърпи пълна промяна заради обстоятелствата. Това се случва понякога и не означава, че не държите на мнението си. Докажете го!

Лъв

Днес може да се окажете изправени пред труден избор. Всичко ще дойде изневиделица. Вместо да мрънкате колко е тежък живота ви, се заемете с разрешаването на проблема и не забравяйте научения урок.

Дева

Работата няма да избяга. Наистина. Намерете време за отдих. Здравето и нервите не се връщат и нямат цена. Дали не е време да промените насоката?

Хороскопът за четвъртък

Овен Днес се хващайте за първото решение, което ви хрумне. Многото мислене само ще ви умори и отдалечи от целта. Сега ви е паднало да ...

Везни

През днешния ден ресурсите ви ще са много ограничени. Затова пестете силите си и без това вече вложихте достатъчно, а човешките възможности са ограничени. Засега. Не си поставяйте за цел да проверите дали наистина е така.

Скорпион

Днес не бързайте, за никъде, заради никого. Следващия влак ще дойде. Наистина. А през това време, вие ще разберете много неща, които преди това не са ви били известни.

Стрелец

Какъв е хороскопът за днес

Овен Днес много ще ви се иска да кажете нещо важно, според вас, на някого, да му отворите очите. Важното е да осъзнаете, че това не е ...

Днес може да се чувствате така сякаш ви наблюдават под лупа. Лошото е, че ще е точно така. Как да се справите – просто не правете нищо, което може да ви компрометира.

Козирог

Днешният ден ще ви донесе отърсване от грижите и неприятностите, в които напоследък сте затънали до шия. Да, може да излезете в двучасова обедна почивка, а вечерта да се почерпите с приятели. В противен случай ще изпушите.

Водолей

Не може да се каже, че всичко, което направите днес ще бъде увенчано с успех. Но не всеки ден е Великден! Ще се наложи да се задоволите с по- ниски резултати…, за които 99% от хората мечтаят. Просто свалете летвата.

Хороскопът за 1 септември

Овен Днес задължително завършете започната работа. Утре ще ви чакат съвсем други неща, и ще ви бъде много трудно да наваксате. Ако ли ...

Риби

Имате намерение да превърнете приказката си в действителност? Действайте, ще се получи. Само избегнете кошмарите – от тях нямате нужда. И си припомнете – внимавай какво си пожелаваш – има способността да се сбъдва!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com