Думите, които влюбеният мъж НИКОГА не изрича

222137
Думите, които влюбеният мъж НИКОГА не изрича

Да си влюбен във някого на първо място означава да искаш неговото щастие! Това означава, че трябва да си изключително внимателен и деликатен, когато съществува опасност той да бъде наранен.

В следващите редове ще намерите няколко много опасни неща, които, изречени от мъжа, могат да предизвикат голямо страдание за неговата партньорка...

Защо влюбените наистина са "загубени"

Със сигурност сте чували малко грубия израз „Или е влюбен, или загубен“. Знаете как да го разтълкувате – в случая влю...

Че семейството ви не я харесва

Да, голяма работа, важното е, че вие си я обичате. Но, уверяваме ви, подобен факт не се преглъща лесно! Коя жена не иска да бъде симпатична на роднините ви? Все пак те са вашето семейство и ако ви чака бъдеще заедно, ще бъдат част от него. Дали тя с удоволствие ще ходи на гости на родителите ви и ще успява да си разговаря нормално с тях?

Че сте флиртували с други жени

Добре, ние не падаме от небето. Наясно сме, че хвърляте по някой и друг поглед към гърдите или краката на други жени. Обаче в никакъв случай не искаме да изричате подобно признание на глас. Това мачка увереността ни, а и предизвиква огромното желание да ви го върнем тъпкано. Послушайте ни – не предизвиквайте жена! Не можете да си представите на какво е способна, за да ви натрие носа.

Че не ви харесва стила ѝ

След секс: Защо жените се влюбват, а мъжете искат още

Сексът е неотменна част от живота ни- това е истината! Но какво се случва с хората по време на секс и влияе така различно върху предста...

Дали се конти по 3 часа на ден, или слага едни дънки, връзва косата на опашка и излиза, си е нейно решение! Харесва ли ви, или не, вие сте я обикнали такава. Защо ви е да я засягате на тема външен вид? Нима мислите, че вие сте като излезли от корица на мъжко списание?

Че не ви харесва с колко мъже е спала

Стига вече! Не живеем в миналия век! Жената има пълното право да прави секс с когото си реши. Изказвайки негодувание за бройката й, все едно я наричате лесна. Обидно е. Особено от устата на любимия мъж. Пък и нали се сещате, че е противно на всякаква логика да искате да спите с десетки жени, а после тази, в която се влюбите, да се окаже девствена.

Че има секси приятелки

Всякакви намеци, подмятания или директни мнения, че приятелките й хващат окото, са абсолютно, категорично забранени! В крайна сметка, ще прекарвате не малко време и с тях. Искате тя все да стои на тръни ли? Това ще я изнерви и може да развали отношенията й както с приятелка, така и с вас.

Идеалната зодиакална двойка

Лъв и Водолей Много прилики и много разлики! Тези две зодии се допълват идеално дори и в различията си. Лъвът никога не се отказва от...

Че не харесвате някого от нейното семейство

Ето как стоят нещата. Вие може да сте заедно от години, но тя е получавала безусловна любов от тези хора, откакто се помни. Някак си няма как да приеме искреното ви признание, че някой от тях ви дразни. Помислете. Ще се виждате с тях от време на време. Какво ви пречи да се държите любезно за няколко часа? В противен случай, ще поставите момичето си в леко раздвоение. Неприятно раздвоение.

Вижте, лесно е, ако всички ние осъзнаем, че има неща, които просто не се казват. Защото думите може и да се забравят, но емоциите, които са предизвикали – никога!

 

източник: beu.bg

9 знака, че сте намерили вашата сродна душа

Как да разберете, че сте намерили Единствения? Ще се опитаме да ви помогнем, като ви представим 9 признака, че ТОЙ е вашата сродна душа...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com