Ето какво става, когато се пошегуваш, че имаш ебола в самолет

35969
Ето какво става, когато се пошегуваш, че имаш ебола в самолет

Шегата на американец на самолет от Филаделфия до Доминиканската република предизвика паника между пътниците и персонала и доведе до поставянето на целия самолет в изолация за близо 2 часа, в които хората вътре не можеха да го напускат.

Мъжът, пътуващ от Филаделфия за Пунта Кана, извикал "Аз бях в Африка!" веднага, щом самолетът кацнал. Според други източници обаче викът бил "Аз имам ебола!".

След изявлението му настанала пълна паника и били взети драконовски мерки за сигурност, които блокирали всички хора на борда за 2 часа. В самолета влязъл медицински екип в защитно облекло и направил пълни изследвания на "заподозрения".

Според някои медии въпросният мъж кашлял по време на полета. Бързо обаче било установено, че той няма температура - ключов симптом за еболата.

В същото време в интернет се появи видео с въпросната случка. На него ясно се чува как виновникът за суматохата обяснява на медицинските служители, че не е от Африка. Чува се и гласът на жена от компанията, която успокоява пътниците: "Ясно ви казвам - успокойте се, мисля, че човекът, който каза това, е идиот".

ИД може да използват ебола като биологично оръжие?

Терористичната групировка "Ислямска държава" може да използва ебола като самоубийствено биологично оръжие срещу Запада, съобщи военен е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно