Ето коя ще е най-късметлийската зодия днес

24433
Ето коя ще е най-късметлийската зодия днес

Овен

Овните ще са късметлиите в този ден. Някои ще ги поглезят вкъщи, други ще бъдат посрещнати като царе, а трети ще прекарат изтощителна, но запомняща се нощ.  Единици може да им се стовари всичко това едновременно. Мислете му!

Вижте своя хороскоп за седмицата

Овен Настъпващата седмица може да ви зарадва с осъществяването на проект, чието начало е положено отдавна. Все пак дали ще се осъществ...

Телец

На Телеца днес няма да му е лесно, но и това ще мине. Не забравяйте,  че целта на препятствията е да ни каляват и правят по –силни. Вие сте напълно способни да се справите с това, което се изпречи на пътя ви. Дерзайте!

Близнаци

Днес рутината ще ви побърква повече от всичко. Това, което ще ви спаси от смазващата скука ще са спонтанните решения и нестандартните подходи. Ако ви е горещо в офиса, може да си направите един работен ден в парка. Важното е да нещо нестандартно, в противен случай денят ще е пропилян.

Рак

Вижте хороскопа си за днес

Овен Днес може да имате проблеми с концентрацията на вниманието. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и да довеждат...

Днес ще е ден, в който много ясно ще осъзнавате какво точно искате. Не се страхувайте да допуснете някоя и друга егоистична мисъл и в никакъв случай не  позволявайте, са чувствате вина заради това. Крайно време е да се погрижите за себе си.

Лъв

Днес няма да има нещо което да ви се „опре“. Сега е моментът да говорите с началството за повишение или увеличение на заплатата, особено ако преди вече е имало начало на подобни разговори. Само не позволявайте на експанзивността да премине на физическо ниво. Това няма да е безопасно за вас.

Дева

Днес е много важно да не бъдете дребнави и да изневерите на вашата педантичност. Всичко, в което има ред само ще ви накара да се чувствате зле. Позволете си да сте безгрижни, мечтатели и дори малко безотговорни. И вие имате право на такива дни.

Вижте хороскопа си за днес

Овен Не си позволявайте да се впускате в авантюри или рисковани приключения, пазете се от чуждата завист и собствените си заблуди. Н...

Везни

Не може да се каже, че днес ще е един от най-добрите ви дни. Съществува риск от това да се разочаровате от приятел. Имайте предвид, че периодът е тежък за всички, затова не съдете прекалено строго. Единствената ви утеха ще бъде това, че сте имали усещането, че така ще се случи и сте подготвени.

Скорпион

Днес денят ви няма да е силен, заради неконтролируемите емоции, които ще изпитвате. Бурята от чувства ще ви направи несигурни и колебливи затова не реагирайте крайно, а тихо ближете си раните си сами. Споделянето на мислите ви може да уплаши  и отдалечи от вас хора, които са ви скъпи.

Стрелец

Вижте хороскопа си за днес

Овен Позволете си малко отпускане и мързел, потопете се в собствените си интереси. Днес може да се нарушат планове и да се наложи да ...

Днес повечето хора ще са кисели,  а вие ще сте в настроение на  спечелил джакпота от тотото. Не натрапвайте доброто си настроение, а го използвайте, за да помогнете на другите. Освен това не очаквайте само вашата усмивка да е достатъчна за тяхното щастие и не отмъщавайте.

Козирог

Да, другите не са по-умни от вас, но вместо да им го показвате и натяквате, печелейки си врагове, просто движете своите неща. Днес може да се придвижите светлинни години пред конкурентите си, а на тях ще им е нужно много време да осъзнаят случилото се. Ликувайте умерено и тихо.

Водолей

Вижте хороскопа си за днес

Овен Днес няма да ви е ясно с какво точно искате да се занимавате. Хаосът, обхванал душата ви ще се пренесе и в останалите сфери в жив...

Денят ще е успешен за Водолеите и ще сте едни от малкото, които се чувстват добре днес. Всъщност едва ли ще го осъзнаете сред много работа, която ще свършите. Днес е ден за сбъдване на мечти и реализиране на планове.  Заслужено може да се гордеете със себе си.

Риби

Днес ще сте Сизиф на Зодиака. Трудно ви е, боли ви, но продължавате напред, защото само така чувствате, че сте живи. За момента това е начинът и нямате право да се отказвате. Помислете, че би могло да е по-зле. Това е.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com