Езикът на честотата и формата – Sonic Geometry

7507
Езикът на честотата и формата – Sonic Geometry

Казват, че ако някога съществува единен универсален език, то по-скоро той би имал математически закони, геометрични модел, изобразяващи енергията и честотата на вибрациите.

Може би такъв език вече съществува на Земята?

Предметите могат да се преместват в пространството само чрез звук

Да преместваме предметите от разстояние, без да се налага някакво съприкосновение с тях – това е мечта на хората още от древното ...

Възможно ли е в продължение на хиляди години ние по някакъв начин да сме участвали в процеса по създаване на тази нова форма на предаване на информация, и ако да, то каква точно информация може да се предава с нейна помощ? Може би такава, която е невъзможно да се предава по друг начин.

В търсене на отговори да се подготвим към постоянните неочакваности на времето и пространството и да отворим очите и ума си, за да видим невероятните, но убедителни съвпадения, а след това да се постараем да видим отстрани, че строителният материал на Вселената са математически закони, пространствени честоти и универсален език за програмиране на всичко съществуващо.

Но преди да се отправим на пътешествие, нека се спрем в сегашното време, за да обърнем внимание на обичайните начини, чрез които измерваме света около нас. Това е важно, тъй като ще ни даде отговор на въпросите, защо не можем да измерим някои неща с наличните ни модели.

Отправете се на едно пътешествие сега и 5000 години назад във времето, за да се запознаете с най-мистичната цифра в историята на човечеството - 432.

Ishin-Den-Shin – предаване на звук чрез допир

Когато човек иска да съобщи на някого нещо, което да остане в тайна за другите хора, той обикновено му го прошепва на ухо. Сега това мо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com