Facebook спира на 15 май 2013 г.?

111805
Facebook спира на 15 май 2013 г.?

Миналия октомври Марк Цукерберг обяви, че Facebook ще бъде закрит през май 2013 г., твърди публикация в weeklyworldnews.com. Причината: управлението на социалната мрежа станало прекалено стресиращо.

“Facebook излезе извън контрол”, заявил Цукерберг на пресконференция, провела се извън офиса на милиардера в Пало Алто в средата на октомври 2012 г., „и стресът от управлението на тази компания съсипа живота ми. Трябва да сложа край на цялата тази лудост.”

Накъде върви Facebook с 95% спад в печалбата?

Социалната мрежа Facebook има много последователи, но финансовото ѝ бъдеще остава под въпрос. Според официалните данни на компанията п...

Според изданието Цукерберг заявил, че от 15 май потребителите няма да може да влизат в акаунтите си. Това означава, че потребителите и пристрастените към „Фейса” имат много малко време, за да се подготвят за пост-Фейсбук ерата.

След 15 май 2013 г. целият сайт спира”, заяви Аврат Хумарти, вицепрезидент на техническите въпроси във Facebook. “Затова, ако искате отново да разглеждате снимките си, препоръчвам да ги свалите от интернет. След като Facebook излезе от бизнеса, няма да може да ги изтеглите.”

Цукерберг заявил, че решението за спирането на Facebook било трудно, но не мисли, че хората ще бъдат много разстроени.

“Лично аз смятам, че това не е голяма работа,” заявил той в лично интервю за неназован източник. “И, за да съм честен, смятам, че ще е за добро. Без Facebook хората ще трябва да излязат навън и да създадат истински приятелства. Това винаги е добро дело.”

Хитово сексуално приложение за Facebook

Bang With Friends, приложение за смартфони, се рови във „Фейса” и позволява открити сексуални свалки във Facebook. Само за ...

Публикацията в weeklyworldnews.com е предизвикала близо 27 000 коментара! Сега остава да видими дали ще си изпълни обещанието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...