Генетична особеност превръща обикновено момиче в кукла Барби

15574
Генетична особеност превръща обикновено момиче в кукла Барби

Всички сме виждали снимки на момичета, които отслабват драстично, подлагат се на пластични операции и си слагат доста силикон в бюста, за да заприличат на кукли. Мода, която олицетворява силния стремеж към перфектни тела и образите на кукли, с които всички малки момиченца израстват.

Случаят на Амбър Гузман обаче няма нищо общо с изкривеното разбиране за красота, което много момичета имат. Амбър е родена с мускулна дистрофия, което означава, че мускулите й отслабват с времето, а тялото и изглежда много слабо и фино.

17-годишна украинка е новото живо Барби (СНИМКИ)

Украинската ученичка Лолита Ричи, която временно живее в Туркменистан, прилича досущ на кукла Барби. Момичето твърди, че видът ѝ е есте...

Заради заболяването си Амбър трябва да бъде носена навсякъде, точно като истинска кукла. Красивото момиче разказва историята си и е щастлива от факта, че хората около нея я оприличават на Барби, защото това е нейното спасение и онова гъделичкащо самочувствие, от което всяко момиче има нужда.

Амбър има хиляди фенове в социалната мрежа и много хора се възхищават на позитивното й излъчване и необикновената визия. Милите хора са подкрепата, от което всяко момиче на нейното място би имало нужда да получи.

21 ноември: Барби с целулит и истински викинг в час

Петър Гюдженов е малко над 30-те, учител по биология в Професионалната гимназия за строителство, архитектура и геодезия "Арх. Камен Пе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com