Годишен хороскоп 2014 г. - Лъв

298054
Годишен хороскоп 2014 г. - Лъв
Снимка: Thinkstock

Едва ли има знак, който за започне годината както гордите Лъвове. Наситено, цветно, та чак шарено. През първите десет дни на януари най-добре продължете отпуската си, няма да ви е до работа. Ще сте прекалено емоционални, което няма да ви донесе много положителни неща в работата, но и в семейството. Избягвайте ненужните конфликти, иначе рискувате да претърпите загуби. Периодът не е подходящ и за диети, те могат да се отразят неблагоприятно на здравето ви. Всякакъв вид неправилно хранене ще е вредно за вас.
Пазете приятелствата си и любовните отношения. Имате много претенции, но към другите.

Ако сте обективни и добронамерени ще може ясно да изкажете и дори наложите желанията си в кръга, в който искате. Но трябва да положите много усилия, за да овладеете кипящата във вас енергия. За жените е висока вероятността от зачеване през този период.

Какво казват подаръците

Подаръците биват най-различни. Освен те самите е важно още и начинът, по който ги поднасяме: доколко уверени се чувстваме в този мо...

Ако изпълните тези препоръки още на 10 януари спокойствието и любовта ще се възцарят във всекидневието ви. Вие ще сте приятен партньор и събеседник и със сигурност ще ви е приятно близките ви да ви се отблагодарят със същото.

Февруари е месецът, в който ще постигнете нови върхове в сферата, в която работите. За да е по-ефективен успехът ви заложете на партньорството. Не се плашете от нови контакти, напротив. Сега може да се разберете с всички и за всичко. Изненадващите възможности ще извират сякаш от нищото. Ако работата стане прекалено много, не се отчайвайте, че няма да спазите сроковете. Ще успеет за всичко, но с много и упорит труд. Запазете добрия тон у дома.
Последните дни на февруари ще са особено успешни за творческите Лъвове. Ще сте вдъхновени и артистични, както никога досега. Обаянието ви ще омагьоса всички. Въздействието ви върху хората ще е изключително силно. Жените Лъвици може да прозрат неподозирани качества у партньорите си. Това което видите у тях в този период, няма да е лъжа.  Както вие ще влияете на останалите, трябва да бъдете нащрек да не попаднете под чуждо влияние. Не се подавайте на лекомислие и авантюри. Ограничете до минимум употребата на алкохол.

Март ще е силен месец за вас, макар успехите да не са толкова видими. Това ще е период на усилена вътрешна работа, усъвършенстване, полагане на основите на бъдещи  проекти. Бъдете честни със себе си, признайте това, което трябва да усъвършенствате у себе си.

Април идва със стремеж за лична свобода и независимост. Силните ви страни през този месец ще са остроумието ви и оригиналността. Очакват ви нови запознанства и романтични преживявания. Проверявайте внимателно всяко прекалено добро предложение, което получите, особено ако е свързано с пътуване в чужбина или с чужденци. Не се оставяйте да бъдете заблудени.

Върховете, които искате да постигнете в работата си, атакувайте през май. Трудът няма да ви плаши и натоварва, с лекота ще отстранявате препяствията по пътя си. Най-голям успех ще имат тези от вас, които се занимават със сделки със земя и недвижимо имущество.

Годишен хороскоп 2014 г. - Рак

За представителите на знак Рак годината дори астрологично започва точно на 1- януари с новолуние в Козирог. Може да се почувствате по...

През юни се въздържайте от случайни любовни връзки. Освен това бъдете внимателни с парите, не се впускайте в рисковани финансови операции.

Началото на юли ще ви поднесе неочаквано събитие у дома. Имайте едно наум, че ситуацията не ви се представя в цялата й светлина, някой  крие или променя истината. Придържането ви към здравия разум обаче много скоро ще даде необходимата яснота. На 16 юли добрият Юпитер се настанява удобно във вашия знак, което ще ви постави в една много благоприятна позиция. Това звездно събитие ще разшири полето на дейността ви и възможностите. Самите вие ще сте изпълени с оптимизъм и ентусизъм, които в комбинация с възможностите ви ще ви водят напред. Единственото, което трябва да потиснете през този период е гордостта.

През август някой ще се опита да ви подлее вода, но късметът ще е на ваша страна. Ще съумеете да минавате между капките, въпреки опитите на ваши недоброжелатели да ви попречат. За техен ужас вие дори ще намерите време да се забавлявате и намирате време за светски прояви, на които ще омайвате представителите на противопложния пол.

Това, от което ще имате нужда през септември е здрав разум и крака, закрепени към земята. Бъдете внимателни с парите си, може да проявите прахосничество или да се впуснете в необоснован финансов риск. Бъдете внимателни ако ви предстои сключване на сделки със земя. Очаква ви незабравим момент в любовта.

През октомври избягвайте за пътувате. Месец е добър за изглаждане на отношенията в семейството. Това, което направите за дома и семейството си, че е градивно и ще се помни дълго от близките ви. Бракът, сключен в този период ще е щастлив.

Годишен хороскоп 2014 г. - Близнаци

Представителите на знака Близнаци започват изключително енергично Новата 2014 година. Звездите сякаш не искат да ви е скучно. Събитията...

Първата половина на ноември ще ви донесе удоволствия от сексуален характер. Към средата на месеца, обаче е добре да намалите темпото, тъй като нищо прекалено не е добре. В края на ноември може да срещнете някои финансови трудности, които ще ви накарат да пестите, за да може да си осигурите един наистина празничен декември.

През първата част на декември обстоятелствата ще са благоприятни за вас, така че ако можете планирайте почивката си именно в този период. Тъкмо ще избегнете струпването на хора в пика на празниците.  Последните дни на годината са чудесно време за равносметка и работа върху личността ви.

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com