Годишен хороскоп 2014 г. - Рак

322455
Годишен хороскоп 2014 г. - Рак
Снимка: Деси Карчева

За представителите на знак Рак годината дори астрологично започва точно на 1- януари с новолуние в Козирог. Може да се почувствате под натиск от страна на близките ви и партньора ви. Ще изпитате неистово желание за промяна, за нещо ново. Точно сега обаче действията не са препоръчителни, освен ако наистина не чувствате, че промяната може „да ви спаси живота“. Ако отрано сте планирали раздяла, в този момент тя няма да ви коства особени усилия и дори ще премине доста леко.

Лекът за всички тези събития в емоционалната сфера е активността в работата. Козирогът ще ви даде необходимата дисциплина, а потенциалът у вас е в излишък.

На 30 януари и през целия февруари навлизате в нов период, когато ще търсите сътрудничеството на другите, за да може да въплътите идеите си – най – вече тези, от нематериално естество. Много вероятно е да се проявите като забележителен новатор, за това бъдете готови за това да срещнете неразбиране. Не се отказвайте от идеите си, но ги направете максимално смилаеми за тези, пред които ще ги представяте. Избягвайте да проявявате егоцентризъм.

През март близостта със знака Риби и техният господар Нептун може да ви подтикне към действия, свързани с „изхвърлянето“ на всичко ненужно от съзнанието, бита и дори в отношенията. Периодът е добър за равносметка и уреждането на наболели семейни въпроси. Пазете се, обаче, от проява на прекалена емоционалност. Март е подходящ за това да направите опит да се разделите с ваши вредни навици, но и дава възможност да започнете нещо ново, като например – езикови или други курсове за повишаване на квалификацията ви.

Април е подходящ месец за осмисляне и планиране. Макар новолунието да е в Овен, знак на активността, но и на нетърпеливостта, за вас е най-добре да не прибвързвате с нищо.

През май вече спокойно може да се развихрите, след като сте изготвили стабилната си основа от предния месец. Не пестете сили и усърдие, защото именно това е месецът, през който може да постигнете много и спечеленото ще ви подсигури най-добре. Периодът е подходящ и за полагане на грижи за тялото и красотата, особено при жените. Усилията в тази насока, положени през май ще бъдат най-ефективни.

Може да се каже, че юни е Вашият месец. Късметът ще е на ваша страна и това е момента да осъществите желанията си, най-вече личен план. Това няма да стане без вашите усилия, но вие дори няма да усетите особено напрежение. Въпреки усещането за щастие ще усещате нужда да оставате повече време насаме със себе си, но в това няма нищо лошо, просто ще имате нужда да изясните по-добре нещата и да избистрите желанията си. През този месец ще изгладите и преодолеете много от конфликтите, които до този момент са ви измъчвали.

През юли е най-добре да си починете от активността през изминалия месец. Посветете времето на личните си дела и на семейството. Най-добре ще се развиват дейностите, свързани с хора от близкото ви обкръжение. Не изневерявайте на интуицията си.

Макар и отпускарски август ще е месецът, който трябва да посветите на развиване на бизнеса ви. Наблегнете на преговорите, като най-добре е та да се провеждат на приятно място, напр. в изискан ресторант. Усетът ви към пътя на печалбата ще е изострен. Не си позволявайте да се възгордявате обаче и да преувеличавате възможностите си.

Септември е добре да премине в икономичен режим. Направете трезва ревизия на средствата, които сте изхарчили и тези, с които разполагате. Ще трябва да затегнете колана.

През октомври е добре да направите пречистване, както на душата, така и на тялото. Не се вглеждайте прекалено в детайлите, това може само да ви претовари психически. От 4 октомври до 25 октомври Меркурий е ретрограден затова наистина е добре да намалите темпото.Това, което можете да направите, е да се върнете към старите проекти, като завършите всичко започнато. Не се препоръчват започването на нови неща, встъпването в брак, сключването на важни договори. Имайте едно наум, че може да има сривове и отказ в техниката и неразбирателства в отношенията.

През ноември можете да се сблъскате със страховете си, не като събития, а по-скоро душевни терзания. Не прекалявайте със самовглъбяването, това е просто период, който ще отмине. Възможно е да имате известни търкания с партньора си. Опитайте се за бъдете максимално обективни и да не прекалявате с претенциите и ревността, най-вече.

Декември ви носи чувство на освобождение и вяра в силите ви. Вие имате пълното право да се чувствате така! Може да си позволите да действате с размах и дори да „вкарате“ доза риск. Последните дни на месеца бъдете изцяло на разположение за празничните дни – по-спокойни и ненатоварени с работни задачи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com