Годишен хороскоп 2014 г.- Телец

359686
Годишен хороскоп 2014 г.- Телец
Снимка: Thinkstock

За Телците годината започва с ретроградното събитие на планетата господар – Венера, което продължава до 31 януари. През този период ще направите преоценка на много ценности, вещи, хора, отношения. Ще довършите много от забравените неща. Промените ще засегнат най-вече отношенията. Ще се обръщате често назад, ще търсите стари връзки, партньори, отминали отношения. Направете това най-вече с цел да се изяснят причините за раздялата или недоразуменията, довели до нея. Такова изясняване ще ви е от полза, тъй като в такива моменти обикновено всички стари обиди изчезват. Дори отношенията да не се възстановят на предишното ниво, настъпва освобождаване от тягостния душевен товар и придобиване на ценен опит.

Ретроградността на Венера ще ви донесе полза в ролята ви на брачен или делови партньор, разбирайки както никога чувствата и мотивите на другите. Ако имате намерение за раздяла, бъдете предпазливи, не „изгаряйте мостовете“ след себе си.

Свободните Телци по-добре да не започват нова връзка до 31 януари, тъй като тя няма да има бъдеще.

Бъдете изключително внимателни към всичко, свързано с пари и бизнес. Не бива да се взимат и дават заеми, тъй като връщането им може да бъде затруднено от обстоятелства, които не може да се предвидят.

Избягвайте: годежи, сключване на бракове, нови запознанства; провеждане на преговори, сключване на търговски или юридически договори; финансови вложения и парични операции, започване на нов бизнес; покупка на фирми, недвижими имоти, патенти и др.; вземане и даване на заеми, оформяне на кредити; контакти с юристи, подаване на съдебни искове и жалби по граждански дела; козметични процедури и операции, хирургична намеса в органите на малкия таз.

От средата на януари до 23 януари бъдете внимателни в любовните си отношения. Мъжете рискуват да се проявят твърде грубо към жените, а дамите може да доведат партньора си до гняв. Освен това се опитайте да обуздаете сексуалните си пориви. Това ще е критичен период за тези от Телците, които имат любовна връзка. В този период избягвайте многословността. Непредпазливите думи могат да ви навредят. Не се изкушавайте да прибягвате до ласкателства в общуването. Пазете се от преяждане.

До първата декада на февруари 2014 г. любовните и сексуалните предизвикателства ще са много. Някои от представителите на знака ще бъдат изкушени и от състоянието на обекта на чувствата и поривите си. За вас ще е най-добре да се придържате към разума, да бъдете съвестни и честни със себе си и човека срещу вас. Не си позволявайте духовно падение. Възможно е да ви се стори, че сте срещнали голямата, единствена и неповторима любов, но за това няма да е нужно да губите разсъдъка и достойнството си.

След средата на м. февруари хоризонтът ще просветне и ще се чувствате много по-уверени. Ще проявите завидна дисциплина. Освен това ще се проявите като лоялни партньори, а каквото почукало това и се обадило. Периодът, който ще продължи до първите дни на март ще е много успешен за Телците, занимаващи се с изкуство и най-вече за художниците.

От 6 март до първите дни на април за вас започва нов период. Вашият чар и обаятелност ще са просто неустоими. Ще привличате хората и този факт ще ви хареса, но едновременно с това ще настоявате за свобода на действия си. Това е времето, когато ще сте на пика на популярността. Възможен е силен прорив в работата, особено за хората на изкуството. Не пропускайте шансовете си, оглеждайте се за всяка възможност и не се срамувайте да изтъкнете таланта си. Очакват ви нови познанства с интересни и дори ексцентрични хора, които ще ви привличат като магнит. Съществува вероятност да се влюбите от пръв поглед, но тези отношения едва ли ще просъществуват дълго. През март обърнете внимание на здравето си, хранете се с продукти, богати на желязо, особено ако имате съмнения за анемия.

От 26 март до 2 април избягвайте да проявявате поведение, което е по-ексцентрично или по някакъв начин излиза извън нормите, тъй като точно в този период то може да ви навреди и да се почувствате отхвърлени и меланхолични. Въздържайте се от проява на ревност и най-добре се откажете от големи очаквания от страна на приятели или брачния си партньор, за да не бъдете разочаровани.

Април ще ви донесе стремеж към красотата и голяма доза идеализъм. Отново чудесен период за творческите Телци. Интуицията ви ще е изострена, така че спокойно може да й се доверите.

В същото време рискувате да се „отнесете“ в един нереален свят на илюзии, който да ви донесе разочарование, когато се приземите обратно. През този месец бъдете много внимателни при употребата на алкохол, лекарства или други упойващи препарати. Пазете се от всички видове пороци, тъй като ще се податливи и уязвими към тях.

Втората половина на април е добре да използвате за уреждането на финансовите въпроси, било то семейни или професионални. Партньорските преговори ще са успешни и ще ви донесат желания резултат. Периодът е подходящ за сериозни разговори с висшестоящи за постигане на целите ви. Далечните пътувания също ще протекат добре и ще бъдат ползотворни.

В личен план април ще донесе щастие в семейството, възможно е запознанство с чужденец при необвързаните Телци. Периодът е добър за годеж и сватба. Ако планирате дете, сега е моментът да действате.

В средата на май бъдете сдържани и внимателни в паричните въпроси. Пазете се от кражби, не извършвайте рисковани финансови действия. В личен план ще трябва да положите усилия да сте по-толерантни към чувствата на хората, с които взаимодействате. Не е изключено обстоятелствата да наложат изненадва промяна или скъсване на дадени отношения. Спазвайте закона и не позволявайте да бъдете въвлечени в съмнителни сделки и действия.

Избягвайте да изяснявате отношенията си с партньора през юни. Най-добре се въздържайте от връзки, основани на сексуален интерес, въпреки, че ще е разгара на лятото. Ако не излизате от общоприетите норми на поведение май и юни ще ви донесат моменти на щастие, спокойствие и удовлетвореност. Това може да бъдат най-приятните ви дни през годината.

За лятната си семейна почивка може да изберете и първата половина на август. Обвързаните Телци ще са в отлични и хармонични отношения с партньора си. Общуването с останалите ще върви от само себе си. Необвързаните представители на знака може да имат късмета да срещнат подходящата половинка.

През септември и началото на октомври най-добре не се захващате с нищо ново. Възможно е да имате нереалистична представа и очаквания, особено за нещата, свързани с любовните авантюри. Ако имате деца, не ги пресирайте с прекалени изисквания и амбиции. Обърнете внимание на здравето си, приемайте повече пресни плодове и зеленчуци.

Октомври може да даде нова насока в професионалното ви развитие. Не пренебрегвайте възможностите си за развитие в области, които до момента са били по-скоро ваше хоби. Ако усетите силен заряд в себе си, използвайте го, за да осъществите начинанието си. Възможно е тогава и да получите неочаквани наследствени пари, които да ви подпомогнат финансово. В края на месеца на помощ ще ви се притече приятел или дори може да спечелите някого за ваш покровител. Фантазията ви няма да ви подведе. Използвайте я за творчеството си. Ако успеете да се мобилизирате и постигнете солидна дисциплина резултатите от труда ви няма да ви накарат да чакате.

Единственото, което не трябва да допускате през ноември е да не се възгордеете или да намалите темпото при първите признаци на успех. Стъпете здраво на земята и работете упорито.

Последният месец на 2014 година не вещае особени събития. Бъдете толерантни към партньора ви в живота, без да имате прекалени изисквания към него. Придържайки се към здравия разум ще постигнете завидна хармония в живота си!

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com