Годишен хороскоп 2015: Рак

153727
Годишен хороскоп 2015: Рак
Снимка: Actualno

Още първите дни на Новата година може да представят в друга светлина най-близките хора на представителите на знака Рак. Не се страхувайте да смените  кръга си на общуване. Имате нужда от тази промяна и тя ще е за добро. Освен това ще започнете да се интересувате от нови занимания. Сферата на интересите ви ще се разшири. През януари ще имате малко време за почивка. Още в средата на месеца звездите ви съветват да се захванете здраво за работа. В края на месеца за себе си може да напомни стара любов.

През февруари направете всичко възможно, за да се разплатите с длъжниците си. Ако сте обещали нещо някому и още не сте го изпълнили  - издължете се. В противен случай рискувате дълго да ви натякват. Не се колебайте да се обадите на стар приятел, нищо че не сте се чували от години.

Годишен хороскоп 2015: Близнаци

Още от първите дни Новата година ще накара представителите на знака Близнаци да преразгледат много от възгледите и намеренията си във в...

Март ще ви посрещне с новини и промени в работата. Ще трябват много сили и дисциплина, за да се справите с повишеното натоварване. Всичко това ще води до постигането на нови вдъхнови постижения и невероятно чувство за удовлетворение от добре свършената работа. Приходите ви ще бъдат изненадващо добри. Връзките, започнали в този период ще бъдат стабилни и дълготрайни.

Началото на април ще донесе малко повече тревоги и напрежения. Не се предавайте пред трудностите, а решавайте проблемите на мига. Колкото повече престояват толкова повече тежестта им ще ви тормози. Не променяте нищо преди средата на месеца. Последната декада на месеца ще ви донесе приятна изненада, свързана с любовта.

Май месец може да направите първата почивка през годината.  Това е един добър период за пътуване. Освен това задължително отделете повече време за дейностите, които ви носят удоволствие. Може да си вземете отпуска, за да се опитате да развиете хобито си. Тези, които търсят своята половинка имат голям шанс да я срещнат именно през май. Ако имате деца обърнете им достатъчно внимание.

Юни е подходящ месец за така отлагания ремонт. Възможно е да имате нужда от повее финансови средства, но това е нормално. Отделете пари само за материали, останалото сте напълно способни да направите сами.

Юли е месец на равносметка. Само честният анализ на близкото минало може да ви помогне да определите ясно своите цели и желания. Мечтайте смело и бляновете ви ще се изпълнят. Вярвайте силно в положителните си качества, така и останалите ще се убедят в тях.

Годишен хороскоп 2015: Телец

Началото на Новата 2015 година ще донесе на представителите на знака Телец истинско вдъхновение. Вашата, и без това, силно творческа ли...

Отпускарския август ще изиска от вас повече самодисциплина. В противен случай не винете Съдбата, че желанията ви не са се изпълнили. Не се колебайте да се запознавате и общувате с колкото се може повече служебни партньори.

Септември е едно добро време за късна отпуска и кратко пътуване.  Това ще ви зареди за настъпващата зима, през която ще имате доста работа.

Октомври ще е един добър период за вас. Дори тези, които нямат любим човек до себе си няма да се чувстват самотни. Любовната искра може да припламне на работното място.

През ноември очаквайте добри новини. Възможно е да получите възможност на смяна на работата. Бъдете пестеливи, за да не се окажете без пари за празничния декември.

Декември ще ви завари в едно променливо настроение. Ще се разкъсвате между близките и приятелите си. Просто направете добра организация на празниците и всички ще са доволни, без да има обидени. Не започвайте нищо ново, просто няма да имате време да ги довършите.

Годишен хороскоп 2015: Овен

Новата 2015 година започва разточително за представителите на знака Овен. Първите дни на годината ще сте самата щедрост. Няма да щадите...

Вижте прогнозата за зодия Овен, Телец и Близнаци, Лъв, Дева, Везни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com