Годишен хороскоп 2015: Скорпион

221806
Годишен хороскоп 2015: Скорпион
Снимка: Actualno

Представителите на знака Скорпион започват Новата 2015 година изпълнени с енергия.  Повечето от вас дори ще са наясно, къде точно да насочат тази енергия, която е една много печеливша комбинация, която ще ви изпълни с решимост да търсите нови пътища за реализация. Бъдете преди всичко разумни и ако възнамерявате да сменяте работата си, направете го след средата на януари.

Бъдете готови, че на новото място не ви очакват с цветя, а ще искат тепърва да се убеждават във възможностите ви. Тук ще е необходимо да проявите много воля и общо взето февруари ще премине в непрестанна работа. В личен план нещата ще са почти статични, тъй като едва ли ще се сещате за половинката си, което ще повлече някои проблеми след себе си. Помолете партньора си за търпение и не предприемайте никакви действия, свързани с връзката ви.

Годишен хороскоп 2015: Везни

В началото на 2015 година не се колебайте да се отървете от всичко, което не ви е необходимо. Няма смисъл да трупате емоции, вещи, позн...

През март напрежението ще спадне и облаците ще се разсеят с настъпването на всеки нов ден. Тогава Съдбата ще се смили над вас и ще ви поднесе не малко късмет на тепсия. Не се чудете защо точно на вас се случва, а се възползвайте от шанса. В края на месеца родителите Скорпиони ще имат повод да се гордеят с децата си, а необвързаните представители на знака може да имат любовно приключение.

Именно любовта ще бъде на преден план през пролетния април. Някои щастливци дори ще получат предложение за брак. Само помнете, че май месец не е подходящ за подписване. Тези, които още не са срещнали любовта, ще имат честта да се запознаят с нея в средата на месеца. Вече бракуваните Скорпиони пък ще изживеят своя втори меден месец.

През  май определено няма да ви е скучно, а дали ще преобладават положителните или отрицателните събития е въпрос на ценностна система. От една страна в служебно отношение ще сте като цунами, няма какво да ви спре, но от друга – цялата тази активност ще отслаби сериозно силите ви. За да не пострада здравето ви не забравяйте да почивате и да си подарявате минути и дори часове без компютър и телефон.

Освен това не забравяйте, че имате и личен живот и това е най-добре да направите през юни. Освежете външния си вид, променете стила на обличане и не забравяйте, че имате пол и имате нужда от любов. Ако сте „сингъл” не се хвърляйте на първия срещнат. Дайте си сметка какво търсите в една връзка и настоявайте за своето. Сега сте в период на преход, в който не спирате да търсите истината навсякъде, където можете – в изкуството, в науката. Не обръщайте внимание на  критиката на останалите.

През юли е добре да бъдете по-предпазливи във финансово отношение. Не кандидатствайте за кредити и не взимайте пари назаем, тъй като ще ви е много трудно да ги върнете. Освен това се въздържайте да се занимавате със сделки за недвижимо имущество.

Годишен хороскоп 2015: Дева

Новата 2015 година ще донесе спокойствие на Девата. Самите вие няма да имате особено желание за промяна и звездите ще уважат това ваше ...

Август ще е работен за Скорпионите, просто ще имате нужда от това. Нещо ще ви тормози и именно в работата ще намерите отдушник. По-добре така, отколкото да се изпокарате с близките си. Опитай те се обаче да довеждате нещата до край, а не хаотично да се захващате с различни неща.

Септември ще ви даде яснота относно ситуация, която ви е измъчвала до момента. За отегчените от връзката си може да се появи нов човек на хоризонта, който да събуди нови чувства у вас. Звездите ви предупреждават да бъдете пестеливи през този месец.

Палавият септември ще ви разконцентрира и през октомври ще ви е трудно да влезете в релси в работата. Това може да се отрази на имиджа ви и да ви създаде проблеми на работното място. Ако имате още отпуска най-добре я използвайте тогава, за да може да съберете мислите си, а и сили.  

През ноември някои представители на знака ще преценят е най-добре да възобновят отношенията си с досегашния партньор. Това ще бъде добро решение, тъй като ще имате нужда от разбиране и топлина в навечерието на празниците. Не забравяйте, обаче и да давате, а не само да получавате.

Последният месец на 2015 година ще ви предложи много работа, с която ще се захванете с удоволствие и ще изпълнявате съвестно. Това ще бъде добре възнаградено и ще може да прекарате празниците точно по начина, по който сте си представяли, че заслужавате.

Годишен хороскоп 2015: Лъв

Новата 2015 година ще донесе много промени за представителите на знака Лъв. Ще ви се наложи да вземате важни и бързи решения още през п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com