Хороскоп за месец август

80232
Хороскоп за месец август

Август е вече на прага ни и с нетърпение очакваме да видим какво е подготвил най-горещият летен месец за нас. Ако сте любопитни и искате да сте готови за изненадите, които ви чакат, прочетете какво ви чака до края на август според зодията.

Овен

Месецът на промените в личен план. Нови хора ще влязат в живота ви, някои от тях е възможно да останат там завинаги. Ако имате съмнение дали сте с правилния човек, сега е времето да претеглите плюсовете и минусите и да решите - продължавате заедно или пътищата ви се разделят тук.

Телец

Ще преоткриете човека до себе си и ще разберете, че той е вашата половинка. Това ще се случи към средата на месеца заради нещо, което ще ви изненада, както никога до сега. Ако още нямате половинка, август ще ви се стори като кратък миг заради много незабравими емоции с нов човек в живота ви.

Близнаци

Не чакайте другите да направят първата крачка към вас, вие сте тези, които този път трябва да оправите нещата. Ако всичко се нареди, очаква ви незабравим месец. Не можете да си представите как едно пътуване може да промени толкова много ваши възгледи за живота ви. Очаквайте изненада в началото на август.

Рак

Любовта е трудна, но идват времена, в които най-накрая ще може да си отдъхнете и да се насладите на случките в живота ви, които ще ви направят истински щастливи. Първата половина на август ще мине спокойно, но втората - ще ви се стори като филм, изпълнен с лудории и незабравими мигове.

Лъв

Най-накрая ще може да се зарадвате на приходи, които ще ви улеснят до голяма степен. Очаква ви кратко пътуване в края на август, което ще изникне много изненадващо. Ще се запознаете с няколко нови човека, един от които ще изиграе много важна роля в живота ви.

Дева

Мислете позитивно и вярвайте, че нещата ще се оправят. Август е месец на промените за вас и трябва да бъдете спокойни, защото ви очакват приятни емоции, които не сте подозирали, че могат да се случат точно на вас и точно сега. Приемете ги с отворено сърце и не се страхувайте.

Везни

Нова тръпка ще завладее сърцето и ума ви. В началото на месеца ще се появи нов човек в живота ви, който ще се опита да се задържи там за дълго време. Допуснете го до себе си, забравете за страховете си и спокойно се насладете на емоциите, които ще ви донесе. За добро е!

Скорпион

Вълнуващ момент и голяма новина ще ви накара да запомните месец август. Нещо, което чакате от много дълго време, за което се надявате и борите, най-накрая ще стане реалност. Бъдете готови за много емоционален месец, който ще ви докаже, че се случват чудеса.

Стрелец

Неочаквано обаждане от човек в миналото, ще ви накара да преосмислите много от решенията, които сте взимали. Понякога животът ни разделя с определени хора, за да ни срещне отново в по-подходящ момент. Бъдете сигурни, че няма нищо случайно и приемете, че този човек може би трябва да има роля в живота ви.

Козирог

Незабравим август - от първия до последния ден. Настройте се на вълна приключения и любов, защото целият месец ще мине под "знака" на забавленията. Определено има много за какво да благодарите, но всичко с времето си. Сега ви остават само няколко дни очакване, а след това - вълшебство.

Водолей


Август за вас ще е месецът на сбъднатите мечти. Бъдете готови да ви се случат толкова позитивни неща, че на моменти дори няма да ви се вярва. Но запомнете - заслужавате ги! Приемете, че цялото това чакане си е струвало и животът сега ви се отплаща за търпението, което сте проявили.

Риби

Никога не казвайте "никога". Изглежда, че през месец август ще ви се случат и ще направите доста неща, които никога не сте и предполагали, че ще можете. За щастие - способни сте да допуснете, че е вашето време да бъдете щастливи.

Вижте хороскопа си за днес

Овен Не си позволявайте да се впускате в авантюри или рисковани приключения, пазете се от чуждата завист и собствените си заблуди. Н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com