Хороскоп за седмицата 5-11 октомври

18518
Хороскоп за седмицата 5-11 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица това, на което трябва да обърнете внимание е дисциплината. Ако напоследък се имали навика да закъснявате за работа това вече трябва да спре. Не си мислете, че ако не се обръща внимание на това, значи никой не е забелязал. Успешната работа през този период ще се дължи на работата в екип. Бъдете търпеливи към колегите си, те наистина имат в какво да ви помогнат. Ще бъдете изкушени да създадете интрига и дори може би ще имате повод за това, но не го правете.  Възможни са неразбирателства с партньора в края на седмицата. Не си струва да спечелите този спор. Ще загубите много повече. През почивните дни заминете извън града.

Хороскоп за седмицата 14-20 септември

Овен През тази седмица е много важно да изясните какво точно искате и по-точно дали действително ще има полза за вас. Пуснете се по те...

Телец

През тази седмица съдбата може да изпита вашата издръжливост. Това обаче не бива да ви плаши. С лекота ще преодолеете всяко препятствие. Важното е да не чувате това, което околните може да си позволят като забележки и критика. Не позволявайте на чуждите думи да ви обезсърчат.  Освен това ви предстои и промяна, която може да е изненадваща, но със сигурност ще донесе положителни последици.  В средата на  седмицата може да има напрегната ситуация, в която вие ще се окажете победител, благодарение на вашата сдържаност и коректност. В събота не се намесвайте в спор между хора по въпрос, който не ви засяга.

Близнаци

През тази седмица трябва да отделите важното от маловажното в работата ви. Това ще е най-трудното за вас, след което просто ще се впуснете с лекота в изпълнението му.  Без да полагате особени усилия ще сте способни да преместите планини.  В личен план ще излъчвате неустоим чар, което може да доведе до неловки ситуации. Вие сте в ролята да определите границите на флирта. Все пак не се самозабравяйте и помнете, че всяко действие има своите последици.  В дома се съобразявайте с мнението на близките ви, не забравяйте, че не живеете сами.  

Рак

Хороскоп за седмицата 7-13 септември

Овен През тази седмица ще сте в плен на илюзиите си. Искрено ще се учудвате защо действията ви удрят на камък. Отговорите са два &ndas...

През тази седмица си дайте възможността да излизате повече, да организирате срещи и да се срещате и запознавате с много нови хора. Дори да не сте в съответното настроение за това – не си отказвайте подобни удоволствия. Разговорите и общуването с другите ще са ви необходими повече от всякога. Хем ще сте доволни и щастливи, хем ще научите доста интересни неща. Някои позабравени и изоставени от вас планове ще се възродят и сега е моментът да възобновите работата си по тях.  Не се влияйте от мнението на останалите, особено ако е скептично. За вашия успех е нужна, преди всичко, вашата собствена вяра.  

Лъв

В началото на седмицата звездите ви съветват да бъдете предпазливи.  Вероятно няма да възприемете реалистично дадено събитие, което ще доведе до конфликт с по-възрастен от вас човек или баща ви. Насочете силите и енергията си към повишаване на доходите ви. Краят на седмицата ще бъде белязано от положително финансово събитие. Възможно е да получите неочаквани пари. Не бързайте да се радвате, обаче, защото може да я загубите със същата скорост, с която сте я получили. Най-разумно ще бъде да вложите средствата в сметка, която се е натрупала и отдавна очаква да бъде погасена. Бъдете внимателни към здравето си.

Дева

През тази седмица рационалността няма да е най-силното ви качество. Имате идеи, които желаете да реализирате сега и веднага, но това няма да е във ваша полза. Нямате ясна представа за общата картина и сте склонни към самоизмама. Периодът е свързан с преосмисляне на ценностите и вашата духовност. Не подценявайте тези въпроси и бъдете честни със себе си. Ще бъдете разкъсвани от противоречиви желания. Ако сте си позволили да бъдете агресивни ще трябва да положите много усилия, за да заличите стореното. Пазете стомаха си, наблегнете на плодовете и зеленчуците в задушен вид.

Седмичен хороскоп

Овен Тази седмица ще е много успешна в професионално отношение. В офиса ще сте направо незаменими. Това, обаче, че повлече след себе с...

Везни

Тази седмица ще се наложи да бъдете по-активни. Неприятното е, че изобщо няма да имате желание за действие, но няма как - работата си върви, а задачите се трупат. Компромисният вариант е да си лягате по-рано, за да наваксате със силите. Ако работата ви го позволява може да взимате някои от задачите си у дома. Но при този вариант съществува риска да забравите нещо важно и да се сетите, едва когато стигнете в офиса.   Най-добре е да  се стегнете. Мислете си за това, че имате още отпуск за годината и съвсем скоро ще може да си подарите заслужена почивка.

Скорпион

През тази седмица звездите ви съветват да обърнете повече внимание на семейството и най-вече на роднините, свързани с майка ви и баща ви. Освен това ще е добре да се включите в дейностите по кооперацията или блока, който обитавате. Добрите отношения и чистите сметки със съседите са много важни.  Ако ви предстои работа с оформянето на документи сега тя ще протече бързо и без обичайната бюрокрация.  В началото на седмицата най-добре не си уговаряйте среща с приятел. Тя може да прерасне в неочакван спор и да влоши отношенията ви.

Стрелец

Седмичен хороскоп

Овен През тази седмица нещата няма да се развият така, както сте си ги представяли, но това не бива да ви отчайва. Понякога съдбата си...

Началото на седмицата ще ви предложи нещо наистина мащабно за вашите представи. Възможно е това да бъде предложение за пътуване в чужбина, вероятно свързано с работата или обучението ви. Ще трябва да промените коренно живота си, ако приемете, но нека това не ни плаши.  Средата на седмицата може да ви донесе различни емоции, свързани с съседите ви. Очаква ви и новина, свързана с ваши роднини.  Освен това през тази седмица няма да се оплачете от липса на емоции, при това – приятни. Ще имате много любовни преживявания, като романтиката няма да е най-важното в тях.

Козирог

През тази седмица ще прояви ще проявите мъдрост и предпазливост в решенията ви, което ще е най-правилната тактика. Именно от нея ще зависи по-нататъшното развитие на събитията. Не забравяйте онези хора, които в една или друга степен зависят от вас, било то от семейството или службата ви.  Границите на влиянието ви може да се разширят. Но сега не е моментът да разширявате и амбииците си. Ще ви е необходимо търпение при решаването на семейните проблеми. Една дълга разходка през почивните дни ще ви помогне да проясните мислите и намеренията ви.

Водолей

През тази седмица ще можете с лекота да обезоръжите и най-критично настроените срещу вас. Ще бъдете толкова доброжелателни и внимателни, че няма как да ви се устои.  Проявете своя талант на дипломати бъдете възпитани независимо от ситуация.  Резултатът от действията ви ще нарасне чувствително.  Тази седмица ще успеете да свършите работа за две Това логично ще повиши нуждата от почивка. Не я пренебрегвайте. В почивните дни най-важното за вас ще бъде да запазите спокойствие. Не се подавайте на провокации. Уговорете си среща с най-близкия ви приятел.

Хороскопът за седмицата

Овен В целия водовъртеж от събития, през тази седмица ще ви се налага многократно да натиснете здраво спирачката и да се замислите по ...

Риби

През тази седмица ви очакват много срещи, разговори и преговори. Наред с натовареността в работата ще имате и много работа по дома. Ако сте замислили ремонт ще трябва да реагирате своевременно, докато не са започнали големите студове.  Имате още време за реакция. В личния живота са възможни конфликти по не особено важни теми. Опитайте се да бъдете спокойни и да не настоявате на всяка цена.  Оставете шанс за компромис и прошка.  В работата ще  възникне интересен проект. Опитайте се да не губите време в празни приказки и дреболии. По-точно не губете толкова време в подготовка, започнете реални действия. Ако ви потрябва помощ от приятели обърнете съм към тях в четвъртък или петък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com