Хороскопът за 1 септември

9482
Хороскопът за 1 септември
Снимка: Thinkstock

Овен

Днес задължително завършете започната работа. Утре ще ви чакат съвсем други неща, и ще ви бъде много трудно да наваксате. Ако ли пък не – пригответе се за една тежка и безсънна нощ.

Любовен хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ

Ако лятото не ви е донесла дълго чаканата любовна приказка, то не се отчайвайте, защото есента се очертава хубава за много от зодиите. ...

Телец

Днес ще имате един истински късметлийски ден. Някой ще ви даде знак, само не се нахвърляйте на човека с целия си набор от емоции, защото може да го уплашите и да избяга. Капка по капка.

Близнаци

Днес времето няма да ви стигне. Ще имате свои въпроси за решаване, но и приятелите ви ще имат нужда от вас. Помислете кое може да отложите, като не пренебрегвате близките си хора. Опитайте се да си легнете рано.

Рак

Юпитер влиза в Дева. Какво ще се случи с нас?

Юпитер напусна гордия и Лъв навлезе в знака на Дева, където ще остане до 9 септември 2016 г. Юпитер е планета, която носи щастие, късм...

Днес е ден, в който трябва да се вслушате в душата си. Не пренебрегвайте нито един сигнал. Намерете време да посетите изложба, вземете си нещо красиво или почете книга, която ви вдъхновява.

Лъв

Днес ще имате възможността да привлече много важен и силен човек на ваша страна. Не отхвърляйте предложената помощ, дори ако нямате нужда от нея. Накарайте отсрещната страна да се почувства значима.

Дева

Днес се усмихвайте, каквото и да ви коства това. Дори в най-трудния момент усмивката прави чудеса. Вярата, че нещата ще се променят към по-добро прави чудеса. Киселата физиономия понякога отблъсква и най-добронамерения човек.

Хороскопът за 25 август

Овен Настойчивост е ключовата дума за вас днес. Дори на мнозина да им се струва, че усилията, които влагате са безплодни, вие не спира...

Везни

Днес не се колебайте да се борите да това, което искате. Прокарвайте си път напред и взимайте това, от което имате нужда без излишни притеснения и скромност. Бъдете егоисти – сега ви е позволено.

Скорпион

Днес ще искате да промените всичко и всички по свой вкус. За съжаление ще срещнете съпротива. Направете така, че отсрещната страна да повярва, че вашето желание е нейно предложение. Така и победата ще е по-сладка.

Стрелец

Хороскоп за 23 август

Овен Днес е ден, в който много трябва да внимавате, какво правите и най-вече, какво говорите. Хората около вас не са слепи и глухи, т...

Крайно време е да намалите времето, прекарано пред компютъра. Нещо повече – направете си програма с физическа дейност, която да спазвате стриктно, а не само да се оплаквате, че се чувствате схвани и ви боли тук и там.

Козирог

Днес хората, света и всичко ще ви се странно. Странен ще е обаче само начинът, по който вие гледате на него. Не се учудвайте ако не ви разбират, просто трябва да прочистите главата си от някои съмнения.

Водолей

Днес ще ви е трудно, но ще трябва да се стегнете. Не сте единствените, които имат лични проблеми и им се налага да работят. Няма как. Работата ще ви даде настроение и повече увереност, колкото и да не ви се вярва.

Петъчен хороскоп

Овен Днес ще трябва да „работите“ за другите. Не си мислете, че по този начин ще пренебрегнете себе си – напротив....

Риби

Днес е много важно да мълчите, не да говорите по-малко. Вероятността да кажете нещо, което не трябва е огромна. На всичкото отгоре рискувате да имате и много слушатели.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно