Хороскопът за 27 август

7224
Хороскопът за 27 август
Снимка: Thinkstock

яаояао

Овен

Вниманието ви днес ще е съсредоточено в дреболии и решаване на практични въпроси. Полезно е всичко, което може да донесе усещане за ред и организираност в живота ви. Не се поддавайте на импулсивни решения, сега трудно можете да оцените ситуацията, може да се появят нови фактори, влияещи на развитието на събитията.

Телец

Днес е добър момент за започване на здравословен начин на живот. В личните отношения особено значение придобиват взаимната помощ, грижа и подробното обсъждане на всеки въпрос.

Близнаци

Този ден, както и повечето от другите в последно време, ще бъде суетен и изтощителен, но ще ви даде възможност да обсъдите много неща. Само не хвърляйте дърва в огнището на чуждите емоции, за да не си усложнявате живота. Текущите събития ще ви показват дали се движите правилно към своите цели, или е необходимо бързо да промените нещо.

Рак

Днес се постарайте се да не закъснеете за нещо важно и да не отстъпвате завоювани позиции. С близките бъдете внимателни, правете това, което е по силите ви, за да не изпитвате после чувство на нива. Срещи и общуване е най-добре да бъдат на ваша територия.

Лъв

Днес е най-добре е да работите в уединение, в спокойна и сигурна обстановка, далече от суета и прекомерни емоции. Възможни са опити да ви накарат да направите нещо, което не влиза в плановете ви, да провокират чувството ви за дълг и да изискват от вас проява на загриженост.

Дева

Хороскопът за сряда - 26 август

Овен Днес не се опитвайте да впечатлите всички и на всяка цена. Усилията няма да си заслужават очаквания ефект, а гаранция за успех ня...

Околните може да играят по правила, които не са ви съвсем ясни. Ако се уморите от общуване, оттеглете се на своя територия и не позволявайте да ви експлоатират и манипулират.

Везни

Днес следете енергийния си тонус. Всяко усещане за претоварване, изостряне на хроничен проблем, трябва да е сигнал за прекратяване на действията в дадена насока. Същото се отнася и за текущите ви дела. Избягвайте натиска, споровете, бързата смяна на дейности, ако това не е наложено от извънредни обстоятелства.

Скорпион

Днес може и е необходимо да се занимавате с домашни дела, нещо да разчистите, подредите. Това ще ви помогне да свалите вътрешното напрежение. В деловите и личните контакти може да ви провърви и внезапно ръцете ви да се окажат развързани. Но не се хващайте веднага за новите възможности.

Хороскопът за 25 август

Овен Настойчивост е ключовата дума за вас днес. Дори на мнозина да им се струва, че усилията, които влагате са безплодни, вие не спира...

Стрелец

Днес ще са ви  необходими предпазливост и чувствителност към процесите, които назряват около и вътре във вас, бърза реакция. Чувства, симпатии, антипатии няма да можете да игнорирате и те по определящ начин ще влияят на нагласата, стимулите и целите ви.

Козирог

Началото на ново дело може да ви е натрапено или да пристъпите към него след внимателно обмисляне на всички варианти. Животът изисква промени, протича обновяване на енергията. Необходимо е да търсите в случващото се знаците на справедливостта на света – ако успеете с нещо да се простите, в замяна можете да получите нещо по-ценно и интересно.

Седмичен хороскоп

Овен Тази седмица ще е много успешна в професионално отношение. В офиса ще сте направо незаменими. Това, обаче, че повлече след себе с...

Водолей

Точно сега се захващайте за работа, ако обстоятелствата се стичат по благоприятен начин. Включвайте автопилота и се захващайте с неща, които не изискват сложни решения и избори. По-малко прибързване, повече творчески ресурси. Ако нещо сте направили набързо, то сега имате възможност да поработите върху неговото качество.

Риби

Днес можете да се оттеглите в тихото пристанище и да се задълбочите в работа без излишна суета. Не мислете нищо ново, дръжте под контрол всички важни въпроси. Сега е време на разширяване на възможности и ще получавате преимущества от участието в по-голямо количество мероприятия.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...