Хороскопът за 8 октомври

9676
Хороскопът за 8 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден е добър за планиране на почивните дни.  Имате доста неща за пазаруване, така че проучете магазините и наличността, за да не си губите времето във търсене. Може да се обадите и да запазите това, което ви е нужно.

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Телец

Днес ще сте най-търсения човек, което ще ви натовари много. За това пък вечерта ще можете да си отдъхнете истински, като се посветите на любимото си занимание.  Нека мисълта за него бъде водещата ви мисъл през деня.

Близнаци

Днес може да сте изключително толерантни, но точно сега не е необходимо да го правите.  Защитавайте мнението си, то наистина е правилното в случая. Не отстъпвайте от идеите си.

Рак

Кое е щастливото ви число според китайския хороскоп

В зависимост от това какво животно сте според китайския хороскоп за вас са щастливи определени числа. За Плъха щастливите числа са 1, ...

Ако веднага не започнете да се стремите към реалното изпълнение на желанията ви, скоро ще забравите какво точно сте искали. Бъдете себе си и се борете за начина на живот, към който се стремите.  

Лъв

Днес рискувате да загубите прекалено изгодна позиция. При това самите вие с вашите действия ще „допринесете“ за това. Опитайте се да не бързате. Бързата работа – срам за майстора.

Дева

Днес е много важно да сте адаптивни. Това важи и за следващите няколко дни, в които тази ви способност ще е от първостепенно значение. Няма да успеете да промените обстоятелствата, не хабете сили в тази насока.

Везни

Древногръцки хороскоп разкрива най-тъмните страни на ЗОДИЯТА ви

Всеки един от нас има тъмна и светла страна на характера си. При едни тъмната половина надделява над светлата, а при други доброто успе...

Днес събитията може да излязат от вашия контрол. Не е и нормално да контролирате всичко. Просто махнете с ръка и оставете нещата да се случват. Това е най-доброто, което може да направите за себе си сега.

Скорпион

Днес победата трябва да бъде именно във вашите ръце. Никой друг не я заслужава колкото вас. Бъдете готови обаче да хванете момента, в който трябва да намалите скоростта, защото от инерцията може да сгрешите.

Стрелец

Днес е важно да спазвате хигиена във всеки смисъл на понятието. Не си позволявайте да хвърляте фасове на улицата. Не си позволявайте и да нагрубявате, когото и да било. Повтаряйте си някаква положителна фраза, която да ви държи в добър тонус.

7-те двойки зодии, които са създадени един за друг

Колкото повече помъдряваш, толкова повече разбираш, че любовта е сложна игра, за която дори и да знаеш правилата, не ти гарантират побе...

Козирог

Дошло е време да почивате на лаврите си. Достатъчно работихте през  последните дни. Извънредната дейност само ще повиши риска от грешки, които не са нужни. Ако не може да се отпуснете напълно, поне намалете темпото.

Водолей

Днес по петите ще ви преследват малки и досадни задачки. Няма как  - ще трябва да ги отметнете. Но вечерта ще ви е спокойно и широко около врата и ще може да се поглезите със заслужено питие в приятна компания.

Риби

Днес плановете ви ще са повече от възможностите за реализирането им. Просто физически силите и времето няма да ви стигнат. Пресейте най-важното от тях и започнете лека по лека. Някои от задачите може да отпаднат от само себе си.

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com