Хороскопът за петък

7765
Хороскопът за петък
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес е ден на новите неща. Опитайте да сте смирени, да сте нахални, да сложите розова риза, да се приберете пеша, да подарите цвете на непозната. А суши опитвали ли сте?

Хороскопът за четвъртък

Овен Днес се хващайте за първото решение, което ви хрумне. Многото мислене само ще ви умори и отдалечи от целта. Сега ви е паднало да ...

Телец

Днес не е ден за взимане на решения. Сърцето ви е прекалено отворено, а умът – уморен. Преди всичко се опитайте да въведе баланс, да се успокоите и тогава помислете пак точно какво искате.

Близнаци

Днес е много важно да обърнете внимание на сигналите, които организма ви дава. Петък е, но ако не се чувствате добре не прекалявайте с алкохола вечерта. Салата, чаша вино и ранно лягане ще е най-доброто, което ще направите за себе си.

Рак

Какъв е хороскопът за днес

Овен Днес много ще ви се иска да кажете нещо важно, според вас, на някого, да му отворите очите. Важното е да осъзнаете, че това не е ...

Днес ще сте тези, на които ще се падне лимона. Какво пък, може да е кисел, но е здравословен. Нека другите да лепнат и дебелеят от захаросаните си илюзии. Честит петък!

Лъв

Днес ще срещнете лоялност от страна на човек, от когото не сте го очаквали. Това е една индиректна оценка на отношението ви към околните. Все пак изкажете благодарност.

Дева

Днес ще имате чувството, че всички погледи ще са насочени към вас. Дори да е така – вие сте прекрасни и неповторими. Нека гледат и се учат. Бъдете с вдигната глава и усмихнати.

Хороскопът за 1 септември

Овен Днес задължително завършете започната работа. Утре ще ви чакат съвсем други неща, и ще ви бъде много трудно да наваксате. Ако ли ...

Везни

Днес не се опитвайте да налагате мнението и волята си. Насила хубост не става. Имате достатъчно стабилно положение, за да го разклащате с прекалени претенции. Бъдете снизходителни.

Скорпион

Днес не допускайте хаос – в работата, всекидневието, ума ви. Най-малкото объркване ще доведе до блокиране на системата. Последиците ще са трудни за овладяване.

Дневният хороскоп за 28 август

Овен Изключително важен ден, който има отношение за плановете ви за цялата година. Следете тенденциите и новостите. Можете да дадете ...

Стрелец

Днес обърнете внимание на приятел, който има нужда от вниманието и разбирането ви. Не се замисляйте, че ще прекарате петък вечер по един не много весел начин. Пък и никога не се знае как ще завърши вечерта.

Козирог

Днес ви предстои да вземете едно нелеко решение. То ще е свързано с някои ограничения, като се замислите, обаче те няма да са толкова големи и си заслужава резултата. Не се подавайте на изкушението да се откажете от промяната.

Водолей

Хороскопът за 27 август

Овен Вниманието ви днес ще е съсредоточено в дреболии и решаване на практични въпроси. Полезно е всичко, което може да донесе усещане ...

Днес не се притеснявайте да бъдете егоист. Приятелите са важни, но така или иначе им отделяте достатъчно внимание. Не позволявайте на никой да ви държи сметка за това, просто денят е вас.

Риби

Днес ще сте докачливи, повече от колкото трябва. Яд ви е, че нещо не се е получило, но истината е ,че така е по-добре за вас. След време сами щяхте да се убедите в това. Използвайте плюсовете на сегашното си положение.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com