Хороскопът за септември

25601
Хороскопът за септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Много от представителите на знака с радост ще изпратят и август месец и ще посрещнат септември с много надежди. Чудото няма да стане веднага. Трябва да осъзнаете необходимостта от това да се разделите с някои неща от миналото ви. В същото време нямате реална представа за нещата. Затова е най-добре да не бързате с решенията, но и да не се оставяте на меланхолията да ви обземе. Към 10 септември ще почувствате облекчение и сами ще намерите сили за обновление в живота ви. Помнете, че в живота ви най-важните сте вие самите. Грижете се здравето ви и се потопете изцяло в работа. Съвсем скоро резултатите ще ви изненадат приятно и вие ще бъдете доволни от себе си. На 23 септември ще имате приятно приключение. Това може да бъде признание в работата под формата на повишаване в длъжност или увеличение на заплатата.

Дневният хороскоп за 28 август

Овен Изключително важен ден, който има отношение за плановете ви за цялата година. Следете тенденциите и новостите. Можете да дадете ...

Телец

Надяваме се, че сте изхвърлили всичко непотребно от живота си. Имате още малко време до 6 септември. Тези първи дни на новия месец ще са едни от най-наситените през последните месеци. Околните няма да могат да ви познаят – толкова много енергия и решимост ще има у вас и това ще се види във всички сфери,  в които действате. В любовта ви очакват приятни изненади. Възможно е да ви очаква преместване  в друг град или държава. Самотните Телци най-сетне ще имат шанса да споделят дните си с някого. В края на месеца може да възникнат проблеми с по-възрастните роднини. Месецът не предполага проблеми със здравето, но звездите ви предупреждават да бъдете внимателни по време на шофиране.

Близнаци

Сега ще имате успех при сключването на сделки с недвижимо имущество. Тези от вас, които имат екип ще установят едни по-хармонични и ефективни отношения.Някои от вас може да си подарят една почивка през последните топли дни. Ако нещо в личния ви живот не ви устройва не се колебайте да го промените и зачеркнете от ежедневието си. Нямате нужда от подобен товар. В здравословно отношение бъдете по-грижовни към здравето си. Сега ще ви трябват повече сили и енергия, а те няма да дойдат от само себе си. Излизайте по-често сред природата на чист въздух. Бъдете внимателни с наднорменото тегло. Преразгледайте и въведете промени в начина ви на хранене.

Рак

Личният ви хороскоп за днес

Овен Тази събота забравете за всички домашни задължения и грижи. Днес ще имате шанса да си починете добре и да се отпуснете истински, ...

Най-важната задача за представителите на знака Рак е укрепването на връзките-както в личния, така и служебния живот. Ще имате много пътувания, които ще ви разсеят от проблемите и ще прояснят главата ви. Очаква ви плодотворно сътрудничество с влиятелни хора и сключването на успешни сделки. Не отхвърляйте помощта на приятелите и роднините ви. Те са истински загрижени за вас и не ви се натрапват. Възможно е да започне сътрудничество с хора от други държави. Не пренебрегвайте тези контакти. Не ви очакват финансови сътресения. Приходите ви редовни, а вие няма да си позволявате прекалени харчове. В здравословно отношение няма да имате проблеми, освен нервното напрежение в края на месеца.

Лъв

Този месец може да ви изиграе странна шега. Ще получите нещо, което не сте очаквали – нещо, с което ще бъдете изненадани или наградени. От една страна може да се презастраховате и да „запушите“ канала, по който към вас идва информация и ограничите общуването с хора, които да ви неприятни. Или пък обратно – да се запътите на търсене на нови впечатления. Много неща сякаш ще се изплъзват от ръцете ви, а това което остава все не е, което желаете. Това е ключов месец за вас, в който ще можете да се откажете от нещо, но в замяна ще получите много повече. Настройте се за едно активно време, в което ще трябва да се включвате в събитията по свое желание, за да не се превърнете в инструмент на нечии цели. След 6 септември Венера се връща към нормалния си ритъм и тогава ужасът в личния живот, малко по малко ще започне да се разсейва.

Дева

В първите дни септември съберете мислите си и очертайте явно плановете за постигането на личните ви цели. Периодът е благоприятен за трезва равносметка на възможностите и имате добри организаторски способности,  за да осъществите замисленото. Особено успешен ще е периодът за работещите с информация. Сега бързо може да придвижите важни документи, нещо което сте отлагали дълго време. През септември представителите на знака ще трябва да отстъпят лидерството на тези, с които работят или живеят. Повярвайте- сега е по-добре за вас да отстъпите на втори план. Тази ситуация ще е повече във ваша полза, отколкото да драпате да сте първи във всичко. Може да приемете периода нещо като втора почивка или просто постепенно засилване на темпото преди същинското начало на новата работна година.

Ето коя ще е най-късметлийската зодия днес

Овен Овните ще са късметлиите в този ден. Някои ще ги поглезят вкъщи, други ще бъдат посрещнати като царе, а трети ще прекарат изтощит...

Везни

През септември представителите на знака ще имат възможността да проявят творческото у себе си. Някои ще получат признание, което ще ги изстреля на върховете в областта, в която се развиват. Сега скромността ви е противопоказна. Имайте самочувствие, проявявайте качествата си смело и вярвайте в успеха. Някои от вас  ги очаква внезапна среща с любовта, без да са я търсили. Възможно е да преживеете просто сексуална авантюра. По-късно, обаче, ще си дадете сметка, че има нещо по-специално между вас. Във финансово отношение бъдете грижовни и към себе си, а не само към близките ви. Чувствата ви и отговорността към тях са похвални, но вие също имате своите нужди. Не си отказвайте да се глезите.

Скорпион

През този месец вложете енергията си в проверка на вашата собствена работа, поправяне на грешките, отстраняване на пропуските. Не е изключено в средата на месеца да изникне внезапна проверка на дейността ви, но вие ще сте подготвени за това. Последната декада на септември ще е най-приятния период от месеца за вас. Много от грижите ще отпаднат и ще можете да си поемете глътка въздух. Някои от представителите на знака ще имат късмета да повишат доходите си. Това може да стане благодарение на неочаквана печалба или получаването на скъп  подарък. Септември ви предупреждава да бъдат внимателни със здравето си. Спазвайте всички мерки за безопасност, не си правете експерименти при шофиране или докато пресичате улицата.  

Стрелец

Ретроградна Венера в Лъв - какво да очаквате

От 25 юли до 6 септември Венера ще „върви назад”, а по време на ретроградното ѝ движение всичките ѝ подвластни дела отиват ...

През първата половина на септември на преден план ще излязат финансовите въпроси.  Възможно е да се наложи да върнете свой стар дълг, за който дори сте забравили… Ако по нечестен начин сте придобили  пари в миналото сега може да загубите част от своите. Звездите ви съветват да бъдете дипломатични в отношенията си с партньорите, тъй като тяхното влошаване също може да доведе до финансови загуби за вас. Опитайте се да не се претоварвате психически. Затова ще спомогне времето прекарано сред близките, така че не пренебрегвайте семейството си. То ще ви помогне в трудните за вас моменти. Ако сте имали пререкания със съседите или братята и сестрите си след средата на месеца е чудесен период да подобрите отношенията.

Козирог

Септември ще ви даде възможност да се проявите като самото олицетворение на справедливостта. Нищо няма да може да ви отклони от принципите ви. Началото на месеца не е подходящ момент за планиране. Може да имате финансови трудности. Сега е време, в което трябва да се запасите с търпение. Планирайте времето си много внимателно, защото в противен случай много работа ще остане недовършена. Средата на месеца ще бъде наситената част от периода. Тогава и ще просветне в личния живот. Приятни емоции ще ви откъснат от служебните проблеми, но и ще ви вдъхновят да се борите и продължавате напред. Дисциплината и лоялността към приятелите ви ще открие нови възможности, някои от тях може да са свързани с политиката. Не изневерявайте на принципите си. През последните дни на месеца се стремете към трезво и предпазливо отношение към живота. Партньорът ви може да предяви претенции към вас, които да разклатят връзката ви. Бъдете внимателни към здравето ви и не си налагайте прекалено физическо натоварване.

Водолей

Септември започна ударно за представителите на знака Водолей. Ще имате и сили, и хъс и възможности. Сега е моментът да се отървете от всичко остаряло и да го замените с ново. С прилагането на оригиналните ви идеи напрактика ще си пробиете път към върха. За целта пазете свободата си. Втората декада на месеца ще ви донесе и успехи на любовния фронт, както и изненадващи парични постъпления. Сексуалната ви привлекателност ще е изключителна. От средата на месеца е добре да намалите темпото. Идеите ви няма да се възприемат добре. Също така не взимайте прибързани решения. Това е време, в което може да си направите една кратка почивка преди началото на зимата. Не започвайте съдебни спорове. В здравословно отношение пазете бъбреците и кожата си.

Под кои зодиакални знаци се раждат гениите

Сезонът на раждане е статистически свързан с чертите на личността, което позволява зодиакалните знаци да се използват за оценка на личн...

Риби

Септември започва с онези личностни и душевни терзания за представителите на знака Риби, които само те могат да си докарат. Задача ви е да се отървете от негативния опит на миналото и да продължите напред, без предразсъдъци. Обуздайте фантазията си, защото именно тя води към прекалени и неосъществими изисквания към партньора, а от там и вашето разочарование. Не изневерявайте на интуицията ви, тя ще  ви води по правилния, за вас,  път. В началото и средата на месеца не си поставяйте сериозни задачи, тъй като ще сте прекалено разсеяни и ще сте склонни да преувеличавате възможностите. Не давайте обещания, едва ли ще може да ги изпълните. Бъдете внимателни с алкохола. Изразете творчески емоционалността, която ще ви завладее. Месецът е белязан от знака на Любовта. Някои представители на знака ще предприемат по-смели действия относно обекта на чувствата си. След средата на месеца животът ви ще е подчинен на обстоятелствата, а не на волята ви. Ще ви се наложи да направите компромис, но той няма да остане незабелязан и неоценен. Това, което вие трябва да направите е да поемете отговорност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com