Хороскопът за събота - 10 октомври

8305
Хороскопът за събота - 10 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес обърнете повече внимание на външността ви. Предстоят ви моменти, в които трябва да направите добро впечатление, а добрият външен вид е важен за това. От там нататък може да представите и останалото най-добро от себе си.

Личният ви хороскоп за петък

Овен Днес ще имате по-изострена нужда от разбиране и подкрепа. Обръщайки се към някого за тях, предварително се убедете, че избраният ...

Телец

Днес девизът за деня ще бъде – целта оправдава средствата. Много от нещата ще бъдат простени, стига да постигнете това, към което се стремите. Само не се разтакавайте.

Близнаци

Днес търпението ще е най-голямата ви добродетел. Не позволявайте на нетърпението да ви обземе, това ще повлече прекалено много отрицателни последици. Бъдете внимателни във всяко едно ваше действие.

Рак

Хороскопът за 8 октомври

Овен Този ден е добър за планиране на почивните дни.  Имате доста неща за пазаруване, така че проучете магазините и наличността,...

Днес най-добре за вас ще бъде да се опитате да игнорирате погледите, които ще следят всяко ваше движение. Движете се бавно и спокойно като царе, без да давате и най-малкия знак, че сте притеснени.

Лъв

Днес най-сетне ще се преборите да вниманието, което толкова време чакате от даден човек. Най-голямата грешка, която може да направите е да се опитате да представите личността си във всичките ѝ нюанси, което ще натовари събеседника ви.

Дева

Днес най-добре ще се чувстват онези от вас, които имат най-хладнокръвното поведение. Не бива да се вълнувате за нищо, тъй като това би повлякло тайфун от емоции. Ще се учудите колко лесно е да си спестите всички тези нерви.

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Везни

Днес стъпете здраво на земята и не давайте воля на въображението ви. Прекалено сте сензитивни и това може да се отрази на физическото ви здраве. Имате нужда от приятел, който да ви изведе навън и да ви развесели.

Скорпион

Днес може да ви се наложи да потърсите помощта на специалист. Това ще ви излезе по-скъпо от колкото при други, обикновени условия, но не съжалявайте. Интуицията ви днес няма да е най-верният ви съветник. Доверете се на разума ви.

Стрелец

7-те двойки зодии, които са създадени един за друг

Колкото повече помъдряваш, толкова повече разбираш, че любовта е сложна игра, за която дори и да знаеш правилата, не ти гарантират побе...

Днес имате нелошия шанс да сключите една доста изгодна сделка или поне да подготвите условията за нея, предвид това, че денят е почивен. Трябва да сте максимално хладнокръвни, за да получите условията, които искате.

Козирог

Днес най-сетне може да започнете да очертавате щрихите на проект, който отдавна се върти в главата ви. Чувството ви за мярка няма да ви излъже, именно поради това, свършеното от вас днес ще бъде направено по възможно най-добрия начин.

Водолей

Днес вътрешната ви сила ще е толкова голяма, че би могла да материализира най-чувствените ви представи. Съветът е – внимавайте какво точно си представяте. Освен това се доверете на интуицията ви, тя най-добре ще ви подскаже, кое е добре за вас.

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

Риби

Денят няма да е изпълнен с удоволствия, но какво да се прави има и такива дни. Задълженията ви няма да са малко, но плодовете от труда ви ще ви удовлетворят на един по-късен етап със сигурност.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com